Μητσοτάκης: «Δικός τους ο λογαριασμός, αυτοί θα τον πληρώσουν»

Μητσοτάκης: «Δικός τους ο λογαριασμός, αυτοί θα τον πληρώσουν»

Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ συνεδριάζει για να επικυρώσει την απόφαση να καταψηφιστούν τα νέα μέτρα λιτότητας που φέρνει η «διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης - Θα μιλήσουν όσοι βουλευτές το επιθυμούν

Μητσοτάκης: «Δικός τους ο λογαριασμός, αυτοί θα τον πληρώσουν»
Την ειλημμένη απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης
αναμένεται να επικυρώσει η «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνεδριάζει (στις 13.00) υπό την προεδρία του
Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Δικός τους είναι ο λογαριασμός, αυτοί θα τον πληρώσουν», θα υπογραμμίσει ο πρόεδρος της ΝΔ στην εισαγωγική του ομιλία, αναφερόμενος στους
ΣΥΡΙΖΑ
Κλείσιμο
- ΑΝΕΛ.
Και κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες και εκτιμήσεις από πηγές της Πειραιώς στο ίδιο πνεύμα θα κινηθούν και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποφασίστηκε να λάβουν εν συνέχεια τον λόγο για να εκφραστούν και να σταλεί το μήνυμα της ενιαίας στάσης του συνόλου του στελεχιακού δυναμικού του κόμματος. 

Ο κ. Μητσοτάκης θα ασκήσει δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης και θα επιχειρηματολογήσει επιμένοντας στη θέση του ότι «τα αποτελέσματα του ενός χρόνου "διαπραγμάτευση" σημαίνουν νέα μέτρα λιτότητας».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επαναφέρει για ακόμη μια φορά το αίτημα για εκλογές, υποστηρίζοντας ότι «η ΝΔ θα φέρει ξανά την ελπίδα, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία στη χώρα».

Ευρώπη, ολλανδικές εκλογές και ελληνοτουρκικά

Υπό το φως και των αποτελεσμάτων των ολλανδικών εκλογών, στις οποίες διαψεύστηκαν οι προβλέψεις για επικράτηση των λαϊκιστικών δυνάμεων, εκτενή αναφορά σχεδιάζει να κάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Θα εξηγήσει γιατί η θέση της Ελλάδας πρέπει να είναι στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ για την ευημερία των πολιτών και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί, τέλος, στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας και στην «αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ψυχραιμία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης