Θεοδωράκης: Αν ήταν κωμωδία η ιστορία με τις συντάξεις θα έσκιζε

Θεοδωράκης: Αν ήταν κωμωδία η ιστορία με τις συντάξεις θα έσκιζε

Δυστυχώς για την χώρα δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύεται η ανικανότητα και η προχειρότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωση του 

Θεοδωράκης: Αν ήταν κωμωδία η ιστορία με τις συντάξεις θα έσκιζε
Με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης την αδυναμία έκδοσης νέων συντάξεων από το Υπουργείο Εργασίας.
«Ψήφισαν νόμο για τις συντάξεις. Και 10 μήνες μετά βλέπουν ότι ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αν ήταν κωμωδία (και όχι δράμα) θα έσκιζε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter. 

Νωρίτερα το Ποτάμι σε ανακοίνωση που είχε εκδόσει για το ίδιο θέμα ανέφερε:
«Λίγους μήνες μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει τον συντελεστή ετήσιας μεταβολής μισθών με βάση τον οποίο θα υπολογιστούν οι νέες συντάξεις, όπως προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου. Επισημαίνει μάλιστα ότι η σχετική διάταξη περιελήφθη στο νόμο «χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική συνεργασία με την ΕΛΣΤΑΤ κατά τη διαδικασία σύνταξής του, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει». Και σπεύδει τώρα η νέα Υπουργός Εργασίας κυρία Αχτσιόγλου με τροπολογία να αλλάξει τον μαθηματικό τύπο υπολογισμού των συντάξεων, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο προκειμένου να μελετηθούν τα συστήματα άλλων χωρών. Κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς για την χώρα δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύεται η ανικανότητα και η προχειρότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης