Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΑΝΕΛ στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή

Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΑΝΕΛ στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή

«Ο Τσίπρας και ο προοδευτικός ΣΥΡΙΖΑ να χαίρονται τον Καμμένο» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ - «Με αυτά  που λέτε βάζετε το κόμμα σας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» απαντούν οι ΑΝΕΛ 

Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΑΝΕΛ στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή
Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Άμυνας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, για τις αναφορές του Πάνου Καμμένου στη Βουλή


«Κανένας δε μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Α. Παπανδρέου, τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου. Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός, λαϊκιστής κ. Καμμένος», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. 

Κλείσιμο
«Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά. Να τον χαίρεται ο «αριστερός» κ. Τσίπρας και ο «προοδευτικός» ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης. 
ΑΝΕΛ: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ βάζει το κόμμα του στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας»
Απάντηση στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ έδωσαν άμεσα οι ΑΝΕΛ, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

«Την ώρα που η κ. Γεννηματά δίνει αέναο αγώνα για να γλιτώσει από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου, βάζει το ΠΑΣΟΚ για πάντα στο ”χρονοντούλαπο της ιστορίας”» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε απάντησή της στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης