Γεννηματά: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει τη χώρα από το Grexit στη διαρκή λιτότητα

Γεννηματά: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει τη χώρα από το Grexit στη διαρκή λιτότητα

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τον λογαριασμό, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - «Φύγε τώρα, δεν μπορείς» το μήνυμά της στον Αλέξη Τσίπρα - «Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν» απάντησε στην εσωκομματική κριτική

Γεννηματά: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει τη χώρα από το Grexit στη διαρκή λιτότητα
«Η κυβέρνηση σκηνοθετεί τη νέα συνθηκολόγηση» δήλωσε η κυρία Φώφη Γεννηματά και κατηγόρησε τον
Αλέξη Τσίπρα πως δένει τη χώρα στις αλυσίδες της διαρκούς λιτότητας. «Έρχονται νέα μέτρα, αόριστες υποσχέσεις τα αντίμετρα» προσέθεσε. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε μέτρα» τόνισε μιλώντας στο STAR, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα όπως το έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση «δεν βγαίνει».

«Τα δύο πρώτα κόμματα θα έπρεπε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αυτή τη λύση θα μπορούσαμε να την στηρίξουμε και εμείς» ξεκαθάρισε τη θέση του
Κλείσιμο
ΠΑΣΟΚ στο θέμα των συνεργασιών. 

Επειδή, όμως, αυτό δεν γίνεται το μήνυμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό ήταν: «Φύγε τώρα. Δεν μπορείς». Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντικαταστήσει του ΑΝΕΛ, δε θα γίνει ποτέ συμπλήρωμα. 

«Διαφορετικές φωνές μπορεί να υπάρχουν, αλλά η γραμμή είναι μία» προσέθεσε και ζήτησε από όσους ανησυχούν για την επόμενη μέρα να περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν» κατέληξε, σχετικά με την κριτική πως αν γίνουν δεύτερες εκλογές θα σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει το συμφέρον της χώρας κάτω από το κομματικό συμφέρον.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης