Κικίλιας: Μη ρεαλιστική η εφαρμογή αντισταθμιστικών μέτρων

Κικίλιας: Μη ρεαλιστική η εφαρμογή αντισταθμιστικών μέτρων

Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα εκτιμά η ΝΔ και θεωρεί ότι με τα νέα μέτρα θα χτυπηθούν σκληρά οι ασθενέστερες τάξεις και οι συνταξιούχοι

Κικίλιας: Μη ρεαλιστική η εφαρμογή αντισταθμιστικών μέτρων
Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε τα αποτελέσματα του Εurogroup ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλιας Κικίλιας μιλώντας  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. 

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν την καρέκλα και τη θέση τους δεν διστάζουν να δεσμευθούν σε μέτρα που θα πλήξουν τη μεσαία τάξη και τη φτωχολογιά. Η μείωση στις συντάξεις θα πλήξει τις ασθενέστερες τάξεις και η μείωση του αφορολογήτου θα πλήξει τους πιο φτωχούς συμπολίτες μας. Τα έδωσαν όλα και δεν πήραν τίποτα» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ακόμα ότι οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι θα υπάρξουν αντίμετρα είναι μη ρεαλιστικές. «Τα μακροοικονομικά και τα δήθεν τρικ ας τα κρατήσει ο στενός κύκλος του Μαξίμου. Πρώτον γιατί δεσμεύθηκαν σε πολύ υψηλά πλεονάσματα και δεύτερον γιατί η πραγματική οικονομία δοκιμάζεται έντονα από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. Η οικονομία επιστρέφει στην ύφεση και τον πρώτο μήνα του χρόνου παρατηρείται σημαντική εκροή καταθέσεων» σημείωσε ο κ. Κικίλιας. 

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα. Η κυβέρνηση θα αναλάβει μόνη της το βάρος αυτής της καταστροφικής διαπραγμάτευσης σημείωσε με έμφαση. 

Σε ερώτηση αν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση ο κ. Κικίλιας απάντησε: «Η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει. Πρέπει να κλείσει, γιατί αν δεν κλείσει θα μιλάμε πάλι για χρεοκοπία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης