Η αντιπολίτευση καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η αντιπολίτευση καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές από τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση ότι εθελοτυφλεί για την έξαρση της βίας - Το ΠΑΣΟΚ ζητά από τον Τόσκα να δράσει - ΚΚΕ: Αυτές οι ενέργειες υπονομεύουν τις λαϊκές διεκδικήσεις

Η αντιπολίτευση καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ και
ΠΑΣΟΚ
καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, δήλωσε πριν από λίγο ότι η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα.

Σημείωσε επίσης ότι «τα σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο διαψεύδουν απόλυτα τον κ. Τσίπρα και τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση της εγκληματικότητας. «Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα» επεσήμανε ο Μ. Χαρακόπουλος. 
Κλείσιμο

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε ότι η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως καταδικαστέα και ότι ο κ. Τόσκας πρέπει επιτέλους να δράσει.

Το ΚΚΕ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου του, καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά επιπλέον αξιοποιούνται για την υπονόμευσή τους.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης