Ζαχαριάδης: Ο συμβιβασμός θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας

Ζαχαριάδης: Ο συμβιβασμός θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας

Η εκτίμηση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για την αξιολόγηση, λέγοντας ότι: «Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης»

Ζαχαριάδης: Ο συμβιβασμός θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας
«Ο συμβιβασμός ο οποίος θα έρθει από τον κ. Τσίπρα, τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο κατά την γνώμη μου θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης».

Αυτό δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας σήμερα στο κανάλι «Ε», όπως προκύπτει και από σχετικό βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής, στην οποία εμφανίστηκε:

Κλείσιμο


Σύμφωνα ωστόσο με το σχετικό δελτίο Τύπου από τη συνέντευξη του στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, που είχε στείλει το πρωί του Σαββάτου το ίδιο το κανάλι «Ε», η δήλωση του κ. Ζαχαριάδη, η οποία μάλιστα αποδιδόταν απευθείας στον ίδιο, ούσα εντός εισαγωγικών, ήταν: «Το νέο πακέτο μέτρων θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας».

Όπως ωστόσο προκύπτει από το βίντεο, ο κ. Ζαχαριάδης έχει στην πραγματικότητα δηλώσει ξεκάθαρα το εξής: «Ο συμβιβασμός ο οποίος θα έρθει από τον κ. Τσίπρα, τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο κατά την γνώμη μου θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο Τύπου του «Ε», στο οποίο περιλαμβανόταν η λάθος απόδοση της δήλωσης και μάλιστα στον ίδιο τον κ. Ζαχαριάδη, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα: «Θέλουμε μια οικονομικά βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση χρέους», ενώ ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την κριτική του Νίκου Φίλη στην κυβέρνηση, γιατί «σε αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα, πιάσαμε μακρο-οικονομικούς στόχους και έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης