Για λύση ή δρομολόγησή της στο Eurogroup της Δευτέρας μιλά ο Δραγασάκης

Για λύση ή δρομολόγησή της στο Eurogroup της Δευτέρας μιλά ο Δραγασάκης

«Η Γερμανία θέλει το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ζητεί κι άλλη μείωση χρέους. Ο κ. Σόιμπλε αρνείται. Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει αντιφάσεις των δανειστών», σημείωσε 


Για λύση ή δρομολόγησή της στο Eurogroup της Δευτέρας μιλά ο Δραγασάκης
Για λύση ή απλά δρομολόγησή της, μιλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης  αναφορικά με το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

«Στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου μπορεί και πρέπει να υπάρξει λύση ή δρομολόγησή της σε τακτό χρόνο», ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο».

Ακόμη έθεσε σε όρους κατηγορούν την κυβέρνηση για καθυστέρηση «ένα και σαφές» ερώτημα. «Στα επίδικα ποια θέση παίρνουν; Συμφωνούν με παράλογες απαιτήσεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Ο κ. Δραγασάκης παρατήρησε ότι πλέον, οι αποκλίνουσες επιδιώξεις ανάμεσα σε μέρη των δανειστών είναι παραπάνω από προφανείς. «Η Γερμανία θέλει το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ζητεί κι άλλη μείωση χρέους. Ο κ. Σόιμπλε αρνείται. Η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει αντιφάσεις των δανειστών», πρόσθεσε.

Για την παρουσία του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι «οι δηλώσεις του διέψευσαν απόλυτα τους καταστροφολόγους και τη ΝΔ, αφού «επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόοδος στην Ελλάδα και βελτίωση των οικονομικών μεγεθών». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης