Γεννηματά: Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ- Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του

Γεννηματά: Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ- Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του

Διέψευσε υπόγειες διεργασίες - Ο Τσίπρας έχει γίνει υποτακτικός του Σόιμπλε, είπε χαρακτηριστικά και επέμεινε σε κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας με τη συμμετοχή και των δύο πρώτων κομμάτων

Γεννηματά: Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ- Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του
Στη γνωστή κουτοπόνηρη λογική της κυβέρνησης απέδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά 
τα σενάρια για κυβέρνηση συνεργασίας
ΣΥΡΙΖΑ- Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Κανένας διάλογος με ΣΥΡΙΖΑ. Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του» είπε χαρακτηριστικά. 

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, επέμεινε στη θέση της για κυβέρνηση ευρύτατης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, με τα δυο πρώτα κόμματα να συμμετέχουν σε αυτή.

«Θα μπορούσε να είχε γίνει, αλλά ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ δεν το αποδέχτηκαν. Αν το είχαν αποδεχτεί, η χώρα θα είχε κάνει τα πρώτα βήματα ανάκαμψης» σημείωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, και έδειξε την επόμενη εκλογική ημέρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί, ο Τσίπρας εκφράζει την fake αριστερά» τόνισε. Προέβλεψε, μάλιστα, ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται και για νέα υποχώρηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας. 

«Εδώ που βρισκόμαστε πρέπει να κάνουμε όλοι πίσω. Το δίλημμα είναι εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή» συνέχισε η κυρία Γεννηματά και επισήμανε ότι μόνο έτσι θα υπάρξουν λύσεις «πάνω από το τραπέζι, θεσμικά, διακομματικά για τα ΜΜΕ και για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα».

Σχολίασε και το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ στη Γερμανία: «Ο  κ. Μητσοτάκης παρουσίασε (λέει) πρόγραμμα στη κ. Μέρκελ. Είναι μόνο για την κ. Μέρκελ; Γιατί στην Ελλάδα πρόγραμμα δεν έχει παρουσιάσει;».

«Έχουμε ήδη έναν υποτακτικό του Σόιμπλε, τον κ. Τσίπρα, δεν έχει μείνει κάτι να δώσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχουμε κάτι άλλο να περιμένουμε» κατέληξε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης