Κατσίκης: Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου

Κατσίκης: Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου

«Οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» είχε δηλώσει ο Κώστας Κατσίκης, ενώ ζήτησε και προσάρτηση των Σκοπίων

Κατσίκης: Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου
Σε παραποίηση των λεγομένων του από τη ΝΔ απέδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Κώστας Κατσίκης τις δηλώσεις του περί ενδεχόμενης επιστροφής σε «εθνικό νόμισμα» («σενάριο που δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο») μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» είχε δηλώσει ο Κώστας Κατσίκης, ενώ ζήτησε και προσάρτηση των Σκοπίων. 

Κλείσιμο
«Είναι φανερό ότι και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας συνειδητοποιούν ότι με την κυβερνητική ανευθυνότητα, την αναξιοπιστία και τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές, η χώρα συνεχίζει έναν επικίνδυνο κατήφορο. Ομολογούν, πλέον, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση που η ίδια έχει δημιουργήσει και βλέπουν τις εκλογές ως διέξοδο. Ας τους ακούσει ο κ. Τσίπρας» τόνισε νωρίτερα η ΝΔ.

Η ανακοίνωση Κατσίκη

«O tempora, o mores!!!

»Η παραποίηση γεγονότων και λεγομένων έχει εδώ και καιρό ονοματεπώνυμο. Λέγεται Νέα Δημοκρατία. Εξειδίκευση στην παράφραση και στην κινδυνολογία.

»Μιλούν για ανευθυνότητα αυτοί που έχουν περίσσευμα τέτοιας. Οι κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αλαλάζουν για εκλογές, χωρίς ουσιαστικά να τις θέλουν. Που προτάσσουν το κομματικό όφελος έναντι του Εθνικού συμφέροντος. Που τορπιλίζουν την Εθνική προσπάθεια αντί να τη συνδράμουν.

»Η τακτική των προσωπικών και κομματικών επιθέσεων είναι πλέον παρωχημένη. Πολιτικά επιχειρήματα έχετε κύριοι;

»Την αγωνία μας για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης την ερμηνεύετε ως ‘’αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά’’. Μην είστε τόσο προκλητικά ταυτισμένοι και μη γίνεστε τόσο απροκάλυπτα τιμητές των ανθελληνικών θέσεων του κ. Σόιμπλε.

»Πάψτε να εθελοτυφλείτε. Η αξιολόγηση θα κλείσει, η οικονομία θα αναπνεύσει και οι εκλογές θα γίνουν στο χρόνο τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης