Άκης Τσοχατζόπουλος: Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με ιατρικό πόρισμα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με ιατρικό πόρισμα

Την ετυμηγορία των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής του περιμένει ο πρώην υπουργός Άμυνας

Άκης Τσοχατζόπουλος: Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με ιατρικό πόρισμα
Την ετυμηγορία των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής του περιμένει ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός Άμυνας δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από την προμήθεια εξοπλιστικών.

Μάλιστα, ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του πρώην υπουργού, Λεωνίδας Κοτσαλής, αναμένεται να προσκομίσει στους δικαστές το πόρισμα για τα προβλήματα υγείας του Α. Τσοχατζόπουλου από το οποίο προκύπτουν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το ιατρικό πόρισμα, στο οποίο κατά πληροφορίες καταγράφεται η βεβαρημένη υγεία του κατηγορούμενου υπουργού, θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς λόγους που θα στηρίξει την επαναφορά του αιτήματος για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του. 
Κλείσιμο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου, Λ. Κοτσαλή, σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος
«εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη. Η κατάσταση της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης