Κόντρα κυβέρνησης-Παντείου για το «λάθος» σχόλιο για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Κόντρα κυβέρνησης-Παντείου για το «λάθος» σχόλιο για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Η Ράνια Σβίγκου έσπευσε να καταδικάσει την ανάρτηση της σελίδας του τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών, που έγινε από λάθος, όπως δηλώνει ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος

Κόντρα κυβέρνησης-Παντείου για το «λάθος» σχόλιο για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Σε κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και... Παντείου οδήγησε μια «λάθος ανάρτηση» για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ
-
ΑΝΕΛ, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο facebook.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ εμφανίστηκε «ο χρήστης Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών - Πάντειο Πανεπιστήμιο» να αναδημοσιεύει μια ανάρτηση του καθηγητή του τμήματος Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα είχε γράψει, σχολιάζοντας τα δύο χρόνια συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: «Δύο χρόνια... Αρκετά... Να μη γίνουν πιο πολλά...».


Ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το left.gr, αμέσως ανέδειξαν το θέμα και σχολίασαν ειρωνικά το γεγονός, γράφοντας πως «η επίσημη σελίδα πανεπιστημιακής σχολής γίνεται μέσο έκφρασης προσωπικών πολιτικών απόψεων...», και υπογραμμίζοντας: « ο καθηγητής Θ. Διαμαντόπουλος εξέφρασε δημόσια την άποψή του για τα 2 χρόνια της κυβέρνησης. Ο διαχειριστής όμως της επίσημης σελίδας του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου είχε δικαίωμα να κοινοποιήσει αυτή την προσωπική άποψη; "Αριστεία" και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...».

Στο ζήτημα παρενέβη και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου που έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός από τον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας με μια δόση ειρωνείας: «Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η επίσημη σελίδα πανεπιστημιακού τμήματος με αυτόν τον τρόπο. "Αριστεία"...».



Σήμερα νωρίς το πρωί όμως, έτερος καθηγητής του τμήματος του Παντείου, ο κύριος Άγγελος Συρίγος, με αναλυτική ανάρτηση στον λογαριασμό του ΔΕΠΣ στο facebook διευκρίνισε πως επρόκειτο απλώς για λάθος δικό του: «Όλα αυτά οφείλονται αποκλειστικώς σε εμένα και στη σχετική άγνοια που έχω για τον τρόπο λειτουργίας του facebook, ειδικά όταν το διαβάζω μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο. Κλείνοντας την ανάγνωση του σχολίου του κ. Διαμαντόπουλου κάτι φαίνεται ότι πάτησα και βγήκε στην ιστοσελίδα του τμήματος (θα πρέπει να μου κάνετε ορισμένα μαθήματα...). Λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα», έγραψε ο κύριος Συρίγος, δίνοντας τέλος στην «κόντρα» της κυβέρνησης με το Πάντειο Πανεπιστήμιο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης