Γεροβασίλη: Η διετία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε»

Γεροβασίλη: Η διετία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε»

Υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν διορισμοί κομματικού τύπου λέγοντας ότι «δεν θα πω εγώ που θα πάνε οι συμβασιούχοι, αυτό είναι θέμα των δημάρχων

Γεροβασίλη: Η διετία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε»
Έναν απολογισμό της διετίας της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ
έκανε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Όλγα Γεροβασίλη υποστηρίζοντας ότι το πνεύμα της περιόδους αυτής είναι της λογικής «αποτρέψαμε και σταθεροποιήσαμε».

Κλείσιμο
Παράλληλα είπε ότι «εργαζόμαστε για την κοινωνία και όχι για τους αριθμούς ωστόσο η ζωή των συμπολιτών είναι άμεσα συναρτημένη με τους αριθμούς».

Μιλώντας για την παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είπε ότι «η θέση μας είναι πάγια και διαρκής, δεν θέτουμε μέσα ή έξω το ΔΝΤ, υλοποιούμε τη συμφωνία του 2015, μόνο το ΔΝΤ έθεσε ερωτηματικό στον εαυτό του και το διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους».

«Υπήρχε περίπτωση ποτέ η χώρα αυτή αν δεν ισορροπίσει το χρέος να βγει στις αγορές και να μην έχει επιτροπεία;» αναρωτήθηκε η κυρία Γεροβασίλη στη συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ υποστηρίζοντας ότι «εμείς θα πετύχουμε το στόχο μας, το 2018 θα είμαστε σε νέο περιβάλλον».

Ερωτηθείσα, τέλος, για το θέμα των αθρόων διορισμών συμβασιούχων που όμως, όπως αποκάλυψε το Πρώτο ΘΕΜΑ, ήταν κοπανατζήδες απάντησε ότι «δεν λέω εγώ που πάει ο συμβασιούχος, η κυβέρνηση τι δουλειά έχει με αυτό, είναι ευθύνη των δημάρχων. Διορισμοί υπάρχουν αλλά δεν υπάρχουν διορισμοί κομματικού τύπου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης