Νίκος Παππάς: Γύρισα τη Μακεδονία, είδα δυσκολίες, όχι τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια

Νίκος Παππάς: Γύρισα τη Μακεδονία, είδα δυσκολίες, όχι τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια

«Εμείς σήμερα γιορτάζουμε τα 2 χρόνια κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει μνημόσυνο στην αριστερή παρένθεση» έγραψε ο Νίκος Παππάς στο twitter, υπερασπιζόμενος την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς: Γύρισα τη Μακεδονία, είδα δυσκολίες, όχι τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια
Λίγες ημέρες αφότου εμφανίστηκε με γραβάτα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το παλαιό, γνωστό του look περιοδεύει σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Το ταξίδι αυτό του Νίκου Παππά σε Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά συνέπεσε με την συμπλήρωση δύο ετών από την αναρρίχηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Κλείσιμο
«Εμείς σήμερα γιορτάζουμε τα 2 χρόνια κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει μνημόσυνο στην αριστερή παρένθεση» έγραψε χαρακτηριστικά.





«Γύρισα τη Δυτική Μακεδονία. Είδα δυσκολίες, είδα και ανθρώπους που μοχθούν για το μέλλον τους. Δεν είδα τη στρεβλή εικόνα που παίζουν τα κανάλια» συνέχισε ο Νίκος Παππάς στο twitter, υπερασπιζόμενος την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.



Νωρίτερα σήμερα, ευρισκόμενος στην Κοζάνη όπου έδωσε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε: «Με την επέτειο δύο ετών ΣΥΡΙΖΑ, σκεφτείτε που θα ήμασταν τώρα αν είχαμε τα τεράστια πλεονάσματα που υπέγραψαν Σαμαράς-Στουρνάρας».



Ο κ. Παππάς που ενημερώνει για τις δραστηριότητές του ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στο twitter έγραψε το πρωί της Τετάρτης: «Μετά από 405χλμ& 6 ώρες στους χιονισμένους δρόμους Κοζάνης,Γρεβενών & Φλώρινας χθες,άρχισε σήμερα η 2η μέρα της περιοδείας στη Δ. Μακεδονία».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης