Ποτάμι: Ο Μουλόπουλος επιβεβαίωσε τον Θεοδωράκη για τον Μπόμπολα

Ποτάμι: Ο Μουλόπουλος επιβεβαίωσε τον Θεοδωράκη για τον Μπόμπολα

Όπως επισημαίνουν από τη Σεβαστουπόλεως, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εκταμιεύτηκε κοινοπρακτικό ομολογιακό δάνειο 80 εκατ. ευρώ για τον «Πήγασο», ενώ το συνολικό υπόλοιπο οφειλής του ομίλου στις 31.10.2016 ήταν 161.966.451,26 ευρώ

Ποτάμι: Ο Μουλόπουλος επιβεβαίωσε τον Θεοδωράκη για τον Μπόμπολα
Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή ότι «ο Μπόμπολας θέλει να μπει στον ΔΟΛ»,
ήρθε η επιβεβαίωση του πιθανού ενδιαφέροντος του εκδότη από τον Βασίλη Μουλόπουλο.

Αυτό επισημαίνουν στελέχη της Σεβαστουπόλεως, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αυγή» ο έμπιστος του κ. Τσίπρα, ο οποίος προορίζεται να αναλάβει το τιμόνι του συγκροτήματος. Ερωτηθείς για το θέμα του επενδυτή, ο κ. Μουλόπουλος αναφέρθηκε ονομαστικά (και) στον εκδότη του «Έθνους», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί.  Ο Σαββίδης ακόμη περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης, που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια».

Κλείσιμο
Ο επικεφαλής του Ποταμιού
κατά τη συζήτηση της Τετάρτης στη Βουλή είχε κάνει λόγο για «κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ», ενώ για τον ρόλο του εκδότη του «Έθνους» είπε: «Ο κ. Μπόμπολας είναι γνωστό ότι θέλει να αναλάβει αυτός κάποια στιγμή τον ΔΟΛ και έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με την παρουσία κυβερνητικών στελεχών».

Υπό αυτό το πρίσμα, το ερώτημα το οποίο γεννάται είναι από που θα βρει τη χρηματοδότηση ο κ. Μπόμπολας, όπως λέει ο κ. Μουλόπουλος. Κι αυτό καθώς σύμφωνα με το προσχέδιο του πορίσματος της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής που έχει δοθεί στα κόμματα, τον Απρίλιο του 2016, δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εκταμιεύτηκε κοινοπρακτικό ομολογιακό δάνειο 80 εκατ. ευρώ για τον «Πήγασο» του κ. Μπόμπολα, στο πλαίσιο εξυγίανσης του ομίλου.

Μάλιστα, το συνολικό υπόλοιπο οφειλής του ομίλου στις 31.10.2016 ήταν 161.966.451,26 ευρώ, εκ των οποίων ακάλυπτο είναι το ποσό των 103.842.156,17 ευρώ, αναφέρεται στο πόρισμα που ετοίμασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ οι οποίοι πλειοψηφούν στην Εξεταστική Επιτροπή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης