Λεβέντης: «Ό,τι είναι οι ΑΝΕΛ για τον Τσίπρα, είναι το ΠΑΣΟΚ για τον Μητσοτάκη»

Λεβέντης: «Ό,τι είναι οι ΑΝΕΛ για τον Τσίπρα, είναι το ΠΑΣΟΚ για τον Μητσοτάκη»

Κατηγόρησε επίσης τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «για τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν»

Λεβέντης: «Ό,τι είναι οι ΑΝΕΛ για τον Τσίπρα, είναι το ΠΑΣΟΚ για τον Μητσοτάκη»
«Θέλει να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χρωστάει ο ίδιος 300.000 ευρώ;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δήλωσε ότι διαφωνεί με όλα όσα κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «θυγατρική του κ. Μητσοτάκη», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «για τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν», αναφέρθηκε στα «εκατομμύρια που χρωστάνε σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα» και ως προς το σχέδιο πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια προς κόμματα και επιχειρήσεις ΜΜΕ είπε ότι αυτό «περιγράφει το έγκλημα χωρίς εγκληματίες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι είναι σίγουρος για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και σημείωσε: «Η Φώφη Γεννηματά πριν λίγους μήνες (σσ: Στην ψηφοφορία για την απλή αναλογική) ψήφισε την ενισχυμένη αναλογική, να πάρει 50 έδρες ο Μητσοτάκης, το πρώτο κόμμα. Για να ψηφίσει ενισχυμένη αναλογική σημαίνει ότι έχει συμφωνία με τον κ. Μητσοτάκη να συμπράξουν τη νύχτα των εκλογών. Ό,τι είναι οι ΑΝΕΛ για τον κ. Τσίπρα είναι το ΠΑΣΟΚ για τον κ. Μητσοτάκη».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου και του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως η κ. Γεννηματά έκανε συμφωνία μαζί του γιατί «απειλείται από τον Κώστα Σημίτη, μέσω της Διαμαντοπούλου και των άλλων». Εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει από αυτή την κίνηση, διότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «ανθρωποδιώκτης».

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση, παρατήρησε πως είναι «κίνδυνος ακόμα και για εκλογές». Πρόσθεσε ότι το θέμα είναι οικονομικό, αλλά ο πρωθυπουργός «θέλει να το κάνει πολιτικό για να κοροϊδέψει πάλι τους ξένους».

Σε σχέση με την προσπάθεια διάσωσης του ΔΟΛ χαρακτήρισε «αχυράνθρωπο» τον Βασίλη Μουλόπουλο και σημείωσε: «Και σε άλλες εταιρείες κινδυνεύουν εργαζόμενοι, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Γιατί έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ; Κάνει το χρυσό αυγό; Μιλάμε για μια ληστεία εις βάρος του ελληνικού λαού με τη μεσολάβηση των κομμάτων. Το κράτος θα τα βάλει τα λεφτά. Σιγά μη βρεθεί επόμενος να αναλάβει τα χρέη του Ψυχάρη... Τρελός θα υπάρξει;».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης