Φώφη για ΔΟΛ: Ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή

Φώφη για ΔΟΛ: Ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» - Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την τοποθέτηση Μουλόπουλου στο ΔΟΛ

Φώφη για ΔΟΛ: Ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news - Πρώτη φορά τέτοια ντροπή
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την τοποθέτηση Μουλόπουλου στο ΔΟΛ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά λέγοντας στην αρχή της τοποθέτησής της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό ότι «δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news».

«Αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα. Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία έκανε λόγο και για ένα «μέρος του τραπεζικού συστήματος που χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να ελεγξετε την ενημέρωση».
Κλείσιμο

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» είπε η κυρία Γεννηματά και χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.

«Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» κατέληξε την αναφορά της για το θέμα προειδοποιώντας ότι «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».

Επικρίνοντας δε και το σύνολο της ομιλίας του πρωθυπουργού είπε ότι «αρχικά μιλήσατε ως αντιπολίτευση και μετά είπατε ότι υλοποιήσατε τον πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά επιχειρήσατε να στήσετε μια κοκορομαχία με τον κ. Μητσοτάκη για να γλιτώσετε».



Δευτερολογία Γεννηματά: Με το δεξί χέρι καλέσατε το ΔΝΤ και με το αριστερό το διώχνετε

«Εσείς με το δεξί σας χέρι προσκαλέσατε το ΔΝΤ να έρθει στην Ελλάδα και με το αριστερό σας χέρι το διώχνετε» είπε στη δευτερολογία της η κυρία Γεννηματά, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Τι θέλετε να σας πούμε; Με ποιό σκοινί θέλετε να κρεμαστούμε; Είπατε για το PSI. Ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο γιατί είπε ότι ήταν καλό μέτρο» σημείωσε ακόμη.

Απαντώντας γιατί συνεργάστηκε με ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, είπε οτι έπρεπε να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι συνεργάζεται με την ακροδεξιά απόφυση και τον Πάνο Καμμένο.

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, είπε: «Η παράσταση "θα πολεμήσω την διαπλοκή" είναι ένα έργο χωρίς θεατες», ενώ για την Αγροτική είπε: «Αφού ο κ. Πανταλάκης δεν έκανε καλά την δουλειά του, γιατί εσείς τον τοποθετήσατε στην Αττικής;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης