Επίθεση Βρούτση σε Αχτσιόγλου: «Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς»

Επίθεση Βρούτση σε Αχτσιόγλου: «Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς»

«Έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα καθώς -πιστή στη γραμμή Κατρούγκαλου- είπε συνειδητά ψέματα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και απέκρυψε το "καπέλο" από τα εκατομμύρια ασφαλισμένους», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

Επίθεση Βρούτση σε Αχτσιόγλου: «Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς»
«Εκτός από ψεύτες είναι και θρασείς!», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης δίνοντας απάντηση στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι με την ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας, δυστυχώς, επιβεβαιώνει τη Νέα Δημοκρατία, ότι θα υπάρχει δηλαδή «καπέλο» 8,05% στις μη καταβαλλόμενες ασφαλιστικές οφειλές.
Κλείσιμο

«Αντί να ζητήσουν συγνώμη προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Η κυρία
Αχτσιόγλου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα καθώς -πιστή στη γραμμή Κατρούγκαλου- είπε συνειδητά ψέματα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και απέκρυψε το "καπέλο" από τα εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ούτε τυχαίο, ούτε πρώτη φορά. Άλλωστε αυτή είναι η ταυτότητα της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου: "ψέμα και θράσος"», συνέχισε ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε:

«Η κυρία Αχτσιόγλου, μπορεί να ενημερώσει τους ασφαλισμένους που θα πληρώνουν έναντι αν θα λαμβάνουν ασφαλιστική ενημερότητα; Ή αποτελεί και αυτό μέρος της κρυφής της ατζέντας όπως το "καπέλο" 8,05% που αποκαλύψαμε; Περιμένουμε...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης