Κικίλιας: Μόνον ως φάρσα ακούγεται το ενδεχόμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος

Κικίλιας: Μόνον ως φάρσα ακούγεται το ενδεχόμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος

Απέρριψε κάθε πιθανότητα να υπερψηφίσει η αξιωματική αντιπολίτευση τυχόν νέα μέτρα που θα συνομολογήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές

Κικίλιας: Μόνον ως φάρσα ακούγεται το ενδεχόμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος
Μόνον ως φάρσα μπορεί να ακούγεται το ενδεχόμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας
, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Ταυτόχρονα απέρριψε κάθε πιθανότητα να υπερψηφίσει η αξιωματική αντιπολίτευση τυχόν νέα μέτρα που θα συνομολογήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές. 

Κλείσιμο
Στο ερώτημα πώς θα αντιδράσει η ΝΔ
αν υπερψηφιστεί η συμφωνία με τους πιστωτές από 180 βουλευτές, απάντησε ότι η ΝΔ δεν θα αποτελέσει το άλλοθι για να διαφύγει των ευθυνών του ο κύριος Τσίπρας. 

Ο κύριος Κικίλιας μίλησε για μετρήσιμα καταστροφικά αποτελέσματα από τις προηγούμενες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και κατηγόρησε τον κύριο Τσίπρα πως παριστάνει πως διαπραγματεύεται, ενώ έχει ουσιαστικά μονογράψει το τέταρτο «σκληρό» μνημόνιο και έχει συμφωνήσει σε μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα. 

Χαρακτήρισε το πρωθυπουργό αμετανόητο και «σφηνωμένο» στην καρέκλα, προσθέτοντας πως έχει το θράσος να μιλά για «πρόθυμους» εκείνος ο οποίος συμφώνησε στον κόφτη και στο υπερταμείο. 

Ο κύριος Κικίλιας υπογράμμισε οτι η χώρα οδηγείται σε νέα καταστροφικά αδιέξοδα και πληρώνει βαρύ τίμημα από την ανικανότητα της κυβέρνησης να κλείσει την αξιολόγηση ώστε να ενταχθεί η χώρα στο πρόγραμμα πιστωτικής χαλάρωσης της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης