ΠΑΣΟΚ για διάγγελμα Τσίπρα: Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι

ΠΑΣΟΚ για διάγγελμα Τσίπρα: Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι

«Μόνο που το άγριο κάψιμο του λαού  μας δεν θα ξεχαστεί με τις προεκλογικού και φιλανθρωπικού τύπου παροχές», επισημαίνει ανακοίνωση του κόμματος της Φώφης Γεννηματά

ΠΑΣΟΚ για διάγγελμα Τσίπρα: Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι
«Εμείς δεν θα πράξουμε ότι ο κ.Τσίπρας, που λοιδορούσε το κοινωνικό μέρισμα που με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ δόθηκε το 2014. Εμείς σεβόμαστε απόλυτα την ανάγκη αυτών που χρειάζονται τα κατά μέσο όρο 380 ευρώ  έστω  και για μια φορά», τονίζει ανακοίνωση του κόμματος της Φώφης Γεννηματά με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργοί.

Ωστόσο, η ανακοίνωση υπενθυμίζει τα εξής: 

Κλείσιμο
«Οι πολίτες (και οι χαμηλοσυνταξιούχοι ), πλήρωσαν σε πρόσθετα μέτρα 7,2 δις ευρώ λόγω του μνημονίου Τσίπρα την διετία 2015/2016. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχασαν το ΕΚΑΣ (οι μισοί το 2016 και οι άλλοι το 2017). Το 2017 οι πολίτες (και οι χαμηλοσυνταξιούχοι) θα πληρώσουν 2,4 δις περισσότερα σε φόρους και οι συνταξιούχοι θα χάσουν ακόμη 750 εκ ευρώ περίπου. 
Με τους χειρισμούς του κ Τσίπρα έρχονται μέτρα 4,5 δις ευρώ ακόμη.»


«Άρα οι ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ εφαρμόζουν απόλυτα την λαϊκή ρήση: Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι. Μόνο που το άγριο κάψιμο του Λαού μας δεν θα ξεχαστεί με τις προεκλογικού και φιλανθρωπικού τύπου παροχές. Ας είναι βέβαιοι για αυτό. Όσο για την αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά θυμίζουμε ότι την πρότεινε πριν ένα μήνα στην Χίο η Φώφη Γεννηματά και το επανέφεραν με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Οικονομικών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 29/11/2016. Έστω και την τελευταία στιγμή μας άκουσαν»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης