Μανιάτης: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος διαπραγματευτής παγκοσμίως

Μανιάτης: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος διαπραγματευτής παγκοσμίως

«Θα επανέλθει η δημόσια περιουσία, ως θέμα, ως περιεχόμενο, ως αντικείμενο, στην εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού και του εθνικού Κοινοβουλίου», υπερτόνισε

Μανιάτης: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος διαπραγματευτής παγκοσμίως
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
– ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανιάτης κατά την τοποθέτησή του στη 
Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017, επισημαίνοντας παράλληλα απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς:
«Αυτά που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν και κυρίως η εκχώρηση της χώρας, του συνόλου της δημόσιας περιουσίας στους ξένους, εμείς, ως Δημοκρατική Συμπαράταξη, δεσμευόμαστε ότι θα ανατραπούν. Θα επανέλθει η δημόσια περιουσία, ως θέμα, ως περιεχόμενο, ως αντικείμενο, στην εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού και του εθνικού Κοινοβουλίου».
Κλείσιμο

Σχολιάζοντας δε, τον δεύτερο προϋπολογισμό που καταθέτει η κυβέρνηση είπε
«Δεύτερος  προϋπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ, κι έρχεται και το δεύτερο  βραβείο του Πανεπιστημίου HARVARD για τον χειρότερο διαπραγματευτή σε παγκόσμιο επίπεδο, τον κ. Τσίπρα. Πλησίστιοι προχωράτε για το 2ο βραβείο σας και φαίνεται ότι θα τα καταφέρετε».

Εξήγησε στην συνέχεια ότι υπήρξαν « 4,5 δισ. ευρώ λιγότερα έσοδα για τα ελληνικά νοικοκυριά μέσα στο 2015. Αναρωτιέμαι πώς ισχυρίζεστε ότι θα αυξηθεί η ιδιωτική κατανάλωση με 4,5 δισ. ευρώ λιγότερα έσοδα στα ελληνικά νοικοκυριά. Όλο αυτό έρχεται με άλλα 4,8 δις € επιπλέον μέτρα που θα ισχύσουν μέσα στο 2017. Επιπλέον:  Για τις συντάξεις 570 εκατ. ευρώ λιγότερα. Για ΕΚΑΣ, που εξαφανίζεται, 586 εκατ. ευρώ λιγότερα. Αύξηση 501 εκατ. ευρώ των εισφορών των αγροτών και των ελευθέρων επαγγελματιών. Όλα αυτά είναι αριστερά; Είναι προοδευτικά; Είναι αναπτυξιακά; Ή μήπως βαδίζουμε διαρκώς και χειρότερα σε μία κατάσταση, η οποία είναι μη αντιστρεπτή;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης