Πατούλης κατά Βερναρδάκη: Η ΚΕΔΕ προσπαθεί να δημιουργήσει το διάλογο σε κωφούς

Πατούλης κατά Βερναρδάκη: Η ΚΕΔΕ προσπαθεί να δημιουργήσει το διάλογο σε κωφούς

Κατά του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη στράφηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης στη διάρκεια του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας


Πατούλης κατά Βερναρδάκη: Η ΚΕΔΕ προσπαθεί να δημιουργήσει το διάλογο σε κωφούς
Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Η ΚΕΔΕ προσπαθεί να δημιουργήσει το διάλογο σε κωφούς, γιατί πώς αλλιώς να το εκλάβει κάποιος όταν μιλάμε για τα 8μηνα ο Βερναρδάκης είπε: "Δεν σας ακούω", "Εγώ είμαι ο νομοθέτης". Δεν είναι ντροπή αυτό για την Αυτοδιοίκηση; Και για να επιβραβευτεί η προσβλητική αυτή θέση για την Αυτοδιοίκηση, αναβαθμίστηκε και σήμερα βρίσκεται στο Μαξίμου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

«Στο επίπεδο των υπαλλήλων που δεν έχουμε, των υπαλλήλων που κάποια νησιά και οι ορεινοί όγκοι αδειάσανε, απάντησε κανείς πώς θα διαφυλάξουμε τα σύνορα αυτής της χώρας; Ποιος έχει το δικαίωμα; Ποιος έχει λευκή επιταγή; Δηλαδή δίνετε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση; Σε μια κυβέρνηση που δεν ήρθε να απαντήσει και να πει για ποιο λόγο η Κάσος είναι χωρίς υπαλλήλους και γιατί θα μείνουν όλοι οι δήμοι χωρίς υπαλλήλους;», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ μιλώντας στους συνέδρους.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης