«Πρεμιέρα» για Νοτοπούλου: «Φιλοξένησε» σύσκεψη με Σκουρλέτη και Μπουτάρη

«Πρεμιέρα» για Νοτοπούλου: «Φιλοξένησε» σύσκεψη με Σκουρλέτη και Μπουτάρη

Δείτε φωτογραφίες - Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Πρεμιέρα» για Νοτοπούλου: «Φιλοξένησε» σύσκεψη με Σκουρλέτη και Μπουτάρη
«Πρεμιέρα» στα καθήκοντά της ως διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την Παρασκευή η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία «φιλοξένησε» σύσκεψη με την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη
και του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.

Η 28χρονη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου υποδέχθηκε τον υπουργό και τον δήμαρχο μαζί με τους συνεργάτες τους λίγο μετά τις 12.00. Το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Φωτίου, καθώς και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ, Ρία Καλφακακου.

Κλείσιμο
Η συζήτηση στη σύσκεψη περιστράφηκε γύρω από θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Σκουρλέτη.

Ένα από τα θέματα που έθεσε ο κ. Μπουτάρης είναι τα προβλήματα που δημιουργεί στο δήμο, η υπεξαίρεση από την εποχή της δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έχει στερηθεί φορολογική ενημερότητα ο δήμος.

Ο δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέπτεται το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκης, καθώς στην έναρξη λειτουργίας η οποία έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, τον εκπροσώπησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.







Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης