Σαρίδης στο protothema.gr: Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Ένωση Κεντρώων

Σαρίδης στο protothema.gr: Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Ένωση Κεντρώων

Επιμένει, ωστόσο, ότι υπάρχουν στελέχη στο κόμμα που λειτουργούν υπονομευτικά «δημιουργούν μια λάθος εικόνα για άλλους βουλευτές και κάνουν κακό στην Ένωση Κεντρώων»

Σαρίδης στο protothema.gr: Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Ένωση Κεντρώων
Λήξη συναγερμού σήμανε στην Ένωση Κεντρώων αναφορικά με την υπόθεση του κ. Ιωάννη Σαρίδη καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος στο protothema.gr «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσω από το κόμμα».

Ωστόσο, επιμένει ότι εντός του κόμματος υπάρχουν στελέχη που λειτουργούν υπονομευτικά «δημιουργούν μια λάθος εικόνα για άλλους βουλευτές και κάνουν κακό στην
Ένωση Κεντρώων». Επιβεβαιώνει μάλιστα και την ύπαρξη της επιστολής προς τον
Βασίλη Λεβέντη
Κλείσιμο
στην οποία επισημαίνει προς τον πρόεδρο σημαντικά οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα. 

Προσθέτει όμως ότι υπήρξε μακρά συνομιλία με τον κ. Λεβέντη κατά την οποία «λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες ο βουλευτής ανάρτησε κείμενο στο facebook με το οποίο άφηνε σαφείς αιχμές για στελέχη του κόμματος που δρουν υπονομευτικά και προς «εξυπηρέτηση μικροπολιτικών τους συμφερόντων»
. Υπογράμμιζε συγκεκριμένα ότι ορισμένοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απουσία του από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αν και γνώριζαν ότι ο ίδιος βρισκόταν σε περιοδεία στην Μακεδονία κατ’ εντολή του προέδρου. 

«Όλα ξεκίνησαν από μια επιστολή που έστειλα στον πρόεδρο και του επισήμανα τις απόψεις μου για το οργανωτικό κομμάτι του κόμματος. Να ξέρετε όμως ότι εγώ στέλνω σχεδόν κάθε εβδομάδα επιστολές προς τον πρόεδρο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαρίδης για να προσθέσει «κάποιοι, δεν ξέρω  ποιοι, πήραν απόσπασμα της επιστολής μου και την διέρρευσαν στον τύπο σχολιάζοντας μάλιστα αρνητικά και την απουσία μου από την ΚΟ ενώ γνώριζαν τους λόγους της δικαιολογημένης απουσίας μου. Δεν ξέρω ποιοι το έκαναν, εκτιμώ όμως ότι το έπραξαν για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά τους συμφέροντα κάνοντας κακό στο κόμμα. Αυτό κατήγγειλα με το κείμενό μου στο facebook».

Τέλος, ο κ. Σαρίδης ξεκαθαρίζει ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλο κόμμα. «Δεν έχω συναντήσει κανέναν από άλλο κόμμα. Είμαι με τον κ. Λεβέντη από το 2011. Αυτός με τίμησε, με έβαλε στις λίστες και με έκανε βουλευτή» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης