Παπαδημητρίου: Χρησιμοποιούσα τα ελληνικά μόνο για να μαλώνω τα παιδιά μου

Παπαδημητρίου: Χρησιμοποιούσα τα ελληνικά μόνο για να μαλώνω τα παιδιά μου

Είναι προφανές ότι τα ελληνικά μου δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε μιας και είχα εκτεταμένη παραμονή στην Αμερική, δήλωσε, στην πρώτη τοποθέτησή του στην Βουλή, ο νέος υπουργός Ανάπτυξης

Παπαδημητρίου: Χρησιμοποιούσα τα ελληνικά μόνο για να μαλώνω τα παιδιά μου
Την κατανόηση των βουλευτών για το επίπεδο των ελληνικών του ζήτησε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, στην πρώτη τοποθέτησή του στην Βουλή εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι ζούσε για αρκετά χρόνια στην Αμερική και την ελληνική γλώσσα την χρησιμοποιούσε μόνο για να κάνει παρατηρήσεις στα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και προκειμένου να εισηγηθεί την διαδικασία του κατεπείγοντος για το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ είπε «είναι η πρώτη φορά που μιλώ στο κοινοβούλιο. Είναι προφανές ότι τα ελληνικά μου δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε μιας και είχα εκτεταμένη παραμονή στην Αμερική. Δεν χρησιμοποιούσα αρκετά τα ελληνικά μου παρά μόνο για να μαλώσω τα παιδιά μου».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο είπε ότι πρέπει να συζητηθεί και ψηφιστεί με εξπρές διαδικασίες γιατί συνδέεται με την δεύτερη αξιολόγηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης