Αυγενάκης: Φόροι, εισφορές και κόστος παραγωγής καταδικάζουν τους αγρότες

Αυγενάκης: Φόροι, εισφορές και κόστος παραγωγής καταδικάζουν τους αγρότες

Περιοδεία σε Μακεδονία και Θράκη - Αυτή είναι η «Συμφωνία Αλήθειας της ΝΔ με αγρότες και κτηνοτρόφους»

Αυγενάκης: Φόροι, εισφορές και κόστος παραγωγής  καταδικάζουν τους αγρότες
Τους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης «όργωσε» το προηγούμενο διάστημα ο γραμματέας της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης και ειδικό κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρμόδιο για θέματα αγροτικής οικονομίας προκειμένου να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς για την «Συμφωνία Αλήθειας με τους αγρότες και κτηνοτρόφους».

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανοικτές συζητήσεις σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα κ.α.  και σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης Χ. Μέτιο.


 
Κατά τις συζητήσεις με αγρότες ο κ. Αυγενάκης μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Αυτή τη στιγμή, ο τριπλός συνδυασμός φορολόγησης, εισφορών και κόστους παραγωγής καθιστά μη βιώσιμη την αγροτική παραγωγή. Επιπλέον, οι παραλείψεις και οι αστοχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν σαν αποτέλεσμα τα επενδυτικά αγροτικά προγράμματα να έχουν παγώσει, οι χρηματοδοτικοί πόροι να έχουν εκλείψει, τα ευρωπαϊκά κονδύλια να λιμνάζουν και ο φορολογικός και ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μειώνει δραματικά το παραγόμενο εισόδημα των αγροτών και των αγροτισσών μας.»


 
Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής ΟΔΕ Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Βουλευτής Νομού Καβαλάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής–Βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Τομέαρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας – Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Σταύρος Σταυράκολγου αν/της Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών, 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης