Συγκινητική φωτογραφία της Παπακώστα στην παρουσίαση του διδακτορικού του γιου της

Συγκινητική φωτογραφία της Παπακώστα στην παρουσίαση του διδακτορικού του γιου της

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ο κ. Σιδηρόπουλος παρουσίασε πρόσφατα το Διδακτορικό του στο τμήμα Βιολογίας

Συγκινητική φωτογραφία της Παπακώστα στην παρουσίαση του διδακτορικού του γιου της
Μία οικογενειακή φωτογραφία ανήρτησε την περασμένη εβδομάδα ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ο κ. Σιδηρόπουλος παρουσίασε πρόσφατα το Διδακτορικό του στο τμήμα Βιολογίας. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ποζάρει περήφανη στο πλευρό του 34χρονου γιου της, πλέον Διδάκτορα Βιολογίας, ο οποίος διαγράφει λαμπρή επιστημονική πορεία παρά τα προβλήματα που προκαλεί στην καθημερινότητά του η αναπηρία του.

Κλείσιμο
Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Παπακώστα, αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για τον γιο της. «Ο Κωνσταντίνος έχει κινητικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει τη φυσική δραστηριότητα του έχει ένας μέσος νεαρός άντρας της ηλικίας του. Από την άλλη, έχει μια υπερβάλλουσα νοητική δραστηριότητα, που πραγματικά τον κάνει ξεχωριστό. Κι εγώ και ο άντρας μου-ελπίζω και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος- δεν αισθανόμαστε πως υστερεί σε κάτι. Αν τώρα θες να σου μιλήσω ως πολιτικός, θα σου πω πως η πολιτεία δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει για τους ανθρώπους με αναπηρία, πως υστερούμε πολύ, ειδικά αν συγκριθούμε με την υπόλοιπη Ευρώπη»
, είχε πει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης