Γιατί δεν υποδέχθηκε τον Ομπάμα ο Παυλόπουλος στο αεροδρόμιο

Γιατί δεν υποδέχθηκε τον Ομπάμα ο Παυλόπουλος στο αεροδρόμιο

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τον πρόεδρο των ΗΠΑ υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος - Γιατί στον Ολάντ είχε πάει ο Τσίπρας;

Γιατί δεν υποδέχθηκε τον Ομπάμα ο Παυλόπουλος στο αεροδρόμιο
Ακριβώς στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου το Air Force One προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα έφτασε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο το γεγονός ότι εκ μέρους της κυβέρνησης τον πρόεδρο των ΗΠΑ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και όχι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Κυβερνητικές πηγές δικαιολογούνταν λέγοντας ότι η διήμερη επίσκεψη του κ. Ομπάμα δεν είναι επίσημη, ώστε να τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά έχει χαρακτηριστεί ως επίσκεψη εργασίας.

Κλείσιμο
Οι ίδιοι αξιωματούχοι σημείωναν μάλιστα ότι και στην επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αθήνα ήταν και πάλι ο Πάνος Καμμένος στην υποδοχή.

Ωστόσο, κατά την άφιξη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αυτός που είχε μεταβεί στον αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας. 

Ο Πάνος Καμμένος υποδέχθηκε τον αμερικάνό πρόεδρο στην πίστα του Ελευθέριος Βενιζέλος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης