Τζανακόπουλος για ΕΥΠ και Παππά: Η ΝΔ να διαβάσει το νόμο και να μη διασπείρει ψέματα

Τζανακόπουλος για ΕΥΠ και Παππά: Η ΝΔ να διαβάσει το νόμο και να μη διασπείρει ψέματα

Η Ν.Δ. οφείλει, σήμερα κιόλας, να αποσύρει τα όσα διακινεί μέσω των επίσημων της ηλεκτρονικών λογαριασμών επικοινωνίας, εμπλέκοντας τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αλλά εμμέσως και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με δήθεν παρακολουθήσεις τηλεφώνων αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τζανακόπουλος για ΕΥΠ και Παππά: Η ΝΔ να διαβάσει το νόμο και να μη διασπείρει ψέματα
Η Νέα Δημοκρατία «εμμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ανάληψης "τμήματος των μυστικών υπηρεσιών" από το νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι ο σχετικός συστατικός νόμος - τον οποίο η Ν.Δ. προφανώς ποτέ δεν διάβασε - δεν προβλέπει επουδενί κάτι τέτοιο», σημειώνει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Αντί να ανασκευάσει, η Ν.Δ. επιμένει να εντάσσει τους ευαίσθητους τομείς των ατομικών δικαιωμάτων και της εθνικής ασφάλειας στη σταθερή τακτική της για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Θα όφειλε να προσεγγίζει τα συγκεκριμένα θέματα με μεγαλύτερη προσοχή και νηφαλιότητα. Το επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Η κυβέρνηση προστατεύει απολύτως τόσο τα ατομικά δικαιώματα, τις συνταγματικές ελευθερίες και την ιδιωτικότητα των πολιτών, όσο και την εθνική ασφάλεια και το δημόσιο συμφέρον.

Κλείσιμο
Η Ν.Δ. οφείλει, σήμερα κιόλας, να αποσύρει τα όσα διακινεί μέσω των επίσημων της ηλεκτρονικών λογαριασμών επικοινωνίας, εμπλέκοντας τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αλλά εμμέσως και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με δήθεν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και e-mails πολιτών», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης