«Πόλεμος» ΝΔ-Παππά στα social media για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ

«Πόλεμος» ΝΔ-Παππά στα social media για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ

«Επιχειρούν να με βγάλουν και υπουργό James Bond», έγραψε σε tweet του ο Παππάς - Απέτυχε να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τώρα προσπαθεί να ελέγξει το διαδίκτυο, απαντά η ΝΔ


«Πόλεμος» ΝΔ-Παππά στα social media για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ
Στo Twitter μεταφέρθηκε η «μάχη» που ξέσπασε μεταξύ της Κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα το πρωί, με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ περί μεταφοράς αρμοδιοτήτων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) στο νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Πέρα από την επίσημη απάντηση της Κυβέρνησης, ο Νίκος Παππάς θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μήνυμα στο Τwitter λέγοντας πως «εκτός από υπουργό-καναλάρχη επιχειρούν να με βγάλουν και υπουργό James Bond. Θα πρότεινα να διαβάζουν καλύτερα τους νόμους...».

Κλείσιμο


Η απάντηση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει, αυτή τη φορά μέσω της ίδιας πλατφόρμας. Με ένα ένα tweet της, η αξιωματική αντιπολίτευση απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες: «Ο κ. Παππάς επιχειρεί να μεταφέρει αρμοδιότητες της ΕΥΠ στον εαυτό του. Απέτυχε να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τώρα προσπαθεί να ελέγξει το διαδίκτυο. Θα τον αφήσεις;» ρωτά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης