Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών

Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών

Τι γράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, επιχειρώντας να κεφαλαιοποιήσει εσωτερικά την νίκη Τραμπ στις ΗΠΑ

Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών
Για νίκη κατά της παγκοσμιοποίησης και των δυνάμεων που αντιτίθενται στις μεταναστευτικές ροές μιλά σε ανακοίνωση του ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, επιχειρώντας να κεφαλαιοποιήσει εσωτερικά την νίκη Τραμπ στις ΗΠΑ. Η ανακοίνωση του έχει ως εξής: 
 
"Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία.
 
Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
 
Κλείσιμο
Στην Ελλάδα, όπου θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου, που στήριζαν την Κλίντον, η οποία παίρνει μαύρα λεφτά από τον Ερντογάν και υποθάλπει τους πιο ακραίους, αλβανικούς, ανθελληνικούς κύκλους.
 
Μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας με το μνημόνιο και την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης