Λυδία Κονιόρδου: Θα συνεχίσει τις θεατρικές της εμφανίσεις παρά τον υπουργικό θώκο

Λυδία Κονιόρδου: Θα συνεχίσει τις θεατρικές της εμφανίσεις παρά τον υπουργικό θώκο

Η γνωστή θεατρική ηθοποιός εμφανίζεται στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στην παράσταση «Και τώρα οι δυο μας» - Δηλώνει ότι δεν θα λαμβάνει την αμοιβή της από το θέατρο

Λυδία Κονιόρδου: Θα συνεχίσει τις θεατρικές της εμφανίσεις παρά τον υπουργικό θώκο
Μπορεί να ανέλαβε χθες τα καθήκοντά της ως υπουργός Πολιτισμού, ωστόσο η Λυδία ΚΟνιόρδιυ δεν θα σταματήσει να εμφανίζεται στο θεατρικό σανίδι, παρά τις νέες, αυξημένες υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Αυγής», η νέα υπουργός Πολιτισμού θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στην παράσταση «Και τώρα οι δυο μας», που «ανεβαίνει» στο θέατρο Μουσούρη, σε σκηνοθεσία και διασκευή Γιώργου Κιμούλη.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό και, συνεπώς, δεν μπορούσε να τεθεί θέμα επίσπευσης της ολοκλήρωσης των παραστάσεων. Η γνωστή θεατρική ηθοποιός θα συνδυάζει λοιπόν τις θεατρικές της υποχρεώσεις με τον υπουργικό θώκο, προκαλώντας σαφή ερωτήματα για το κατά πόσον θα μπορεί να ανταποκριθεί απρόσκοπτα στα νέα της καθήκοντα.

Κλείσιμο
Η ίδια η Λυδία Κονιόρδου, ωστόσο, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις, είπε ότι δεν θα λαμβάνει τον μισθό της από την προαναφερθείσα θεατρική παράσταση.

 





Δείτε βίντεο: Λυδία Κονιόρδου: Το πρωί υπουργός... το βράδυ ηθοποιός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης