Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα

Τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει μπει σε ένα δρόμο φθοράς», καταλήγοντας ότι «υπάρχει ανάγκη εκλογών στη χώρα»

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα
Για παταγώδη πολιτική ήττα της κυβέρνησης, κάνει λόγο Γιώργος Κουμουτσάκος, επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, σχολιάζοντας την απόφαση του
ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
Κλείσιμο

«Η πολιτική ήττα της κυβέρνησης είναι παταγώδης. Ήδη απαξιωμένη, είναι πια σε δίνη ανεξέλεγκτης φθοράς. Υπάρχει ανάγκη εκλογών στη χώρα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, στο Twitter.



«Τα γεγονότα είναι καταλυτικά. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις τίποτα δεν είναι το ίδιο», τόνισε μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «απομόνωση του Νίκου Παππά, μετά την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, για μια πολιτική που είχε κάνει εμβληματική η κυβέρνηση» και τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα και έχει μπει σε ένα δρόμο φθοράς», καταλήγοντας ότι «υπάρχει ανάγκη εκλογών στην χώρα».

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ως «βαθιά αντιδημοκρατική και αντιθεσμική την αντίδραση της Κυβέρνησης στην απόφαση του ΣτΕ, τέτοια που της δίνει λογική ολοκληρωτισμού», καθώς όπως συμπλήρωσε «δεν υπάρχει κυβέρνηση που να έχει ισχυριστεί ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι υπό την επίδραση συμφερόντων».

Όπως είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «σε ότι αφορά την ανάγκη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, διότι βρισκόμαστε στο σημείο "μηδέν", ασχέτως τι λέει η κυβέρνηση, τις επόμενες ημέρες η ΝΔ θα παρουσιάσει, όπως έχει προαναγγείλει, πρόταση για το πώς μπορεί να υπάρξει ρύθμιση, πάνω σε βάσεις δημοκρατικές και συνταγματικές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης