Η χειραψία Άδωνι-Κουμουτσάκου μετά την αντιπαράθεση για τους... κομμουνιστές

Η χειραψία Άδωνι-Κουμουτσάκου μετά την αντιπαράθεση για τους... κομμουνιστές

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο κανάλι Action 24 όπου ήταν καλεσμένοι σε διαφορετικές εκπομπές και είχαν θερμή χειραψία στα παρασκήνια

Η χειραψία Άδωνι-Κουμουτσάκου μετά την αντιπαράθεση για τους... κομμουνιστές
Η διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στους Άδωνη Γεωργιάδη και Γιώργο Κουμουτσάκο με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για αριστερούς και κομμουνιστές φαίνεται ότι ήδη αποτελεί παρελθόν.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο κανάλι Action 24 όπου ήταν καλεσμένοι σε διαφορετικές εκπομπές και είχαν θερμή χειραψία στα παρασκήνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, σε ομιλία του στο νησί της Χίου, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας, παρά μόνο η παραμονή τους. Όμως κάνει ένα καλό ο Τσίπρας. Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα. Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός, αφού θα είναι ο περίγελως της παρέας του». 

Κλείσιμο
«Ήταν μια λάθος δήλωση» είχε σχολιάσει από την πλευρά του ο κ. Κουμουτσάκος, αναφορικά με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά το θέμα έμεινε εκεί και οι δύο τους έσπευσαν να το αποδείξουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης