ΝΔ: Τίθεται σε κίνδυνο η κατασκευή της Εθνικής Πάτρας-Πύργου

ΝΔ: Τίθεται σε κίνδυνο η κατασκευή της Εθνικής Πάτρας-Πύργου

Η πρακτική της κυβέρνησης με την κατάτμηση σε 8 κομμάτια, θέτει την υλοποίηση του έργου σε μεγάλο κίνδυνο, σημείωσε η Νέα Δημοκρατία

ΝΔ: Τίθεται σε κίνδυνο η κατασκευή της Εθνικής Πάτρας-Πύργου
Το έργο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης σήμερα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.

Η ηγεσία της ΝΔ τονίζει πως από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε την πρακτική της κατάτμησης του έργου σε 8 τμήματα από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών, μια διαδικασία που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι θέτει την υλοποίηση του έργου σε μεγάλο κίνδυνο.

«Το βασικό ερώτημα στην κυβέρνηση είναι το ακόλουθο:
Έχει βρει ο κ. Σπίρτζης χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους για το παραπάνω έργο;», προσθέτει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ υπογραμμίζοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για το σύνολο του έργου.
Κλείσιμο

Παράλληλα η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο - που λειτουργεί ως συνέχεια της Ολυμπίας Οδού - αφού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς και εκπρόσωποι της διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης