Επίσκεψη Γεννηματά στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών

Επίσκεψη Γεννηματά στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής

Επίσκεψη Γεννηματά στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών
Σε κινήσεις ενίσχυσης του κοινωνικού προφίλ του κόμματός της προχωρά η Φώφη Γεννηματά. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής, σε μία προσπάθεια να υπογραμμίσει το έργο των αστυνομικών, αλλά και τα κενά στην ασφάλεια που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών. 
 
«
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργήσει το Βαμβακάρειο Ίδρυμα, να χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ για να μπορέσει να φιλοξενήσει παιδιά που έχουν ανάγκη, χρειάζονται στοργή και υποστήριξη» επισήμανε η κυρία Γεννηματά
Κλείσιμο

«
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει από τα παιδιά τη δυνατότητα να μπορούν να αναδείξουν τις ικανότητες τους, να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον» προσέθεσε.



Στην επίσκεψη συμμετείχαν η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, το μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.  

Στη συνέχεια η κυρία Γεννηματά επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής:

«Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να δηλώσουμε την στήριξη και συμπαράσταση μας στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, που δίνουν καθημερινά ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Το δικαίωμα στην ασφάλεια για κάθε πολίτη, για εμάς, είναι θεμελιώδες.

Αλλά, παράλληλα, πιστεύουμε ότι η περιοχή πρέπει να βγει από το φαύλο κύκλο του κοινωνικού αποκλεισμού.  Δεν μπορεί κανείς να κλείνει τα μάτια στην παραβατικότητα. Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται παντού, δεν υπάρχουν άβατα πουθενά και για κανέναν. Η λύση είναι περισσότερη αστυνόμευση, αλλά ταυτόχρονα και σχολεία και υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας. Η πολιτεία έχει υποχρέωση να είναι παρούσα καθημερινά σε αυτή την περιοχή, την πολύπαθη περιοχή, γιατί κανένας πολίτης δεν περισσεύει και κανένας πολίτης δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας
».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης