Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων

«Αν οι ελλείψεις σε ένα άλλο σχολείο δημιουργούν κενά στη μαθησιακή διαδικασία, εδώ δημιουργούν κενά στη ζωή των παιδιών», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων
Το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συζητήσει με τον διευθυντή του σχολείου αλλά και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να του εκθέσουν τα καθημερινά προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο βουλευτής Αττικής του Κινήματος Γιώργος Μαυρωτάς κατέθεσαν πρόσφατα ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα του συγκεκριμένου σχολείου, λόγω υποστελέχωσης.


Κλείσιμο

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού στο Facebook, σχετικά με την επίσκεψή του

«Με δυο υπέροχες ζωγραφιές και φρέσκα κάστανα από τον Ομαλό μας υποδέχτηκαν τα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων το πρωί της Δευτέρας. Τους επισκέφθηκα μαζί με την Μαργαρίτα και τον Νικόλα, όπως είχαμε υποσχεθεί στους γονείς τους και στους δασκάλους τους, για να συζητήσουμε για τα προβλήματα του σχολείου τους. Απουσιάζουν και εδώ καθηγητές αλλά -προσέξτε- απουσιάζει και βοηθητικό νοσηλευτικό προσωπικό. Και αν οι ελλείψεις σε ένα άλλο σχολείο δημιουργούν κενά στη μαθησιακή διαδικασία, εδώ δημιουργούν κενά στη ζωή των παιδιών. Πολλά από αυτά κάνουν κάθε μέρα δεκάδες χιλιόμετρα με το ΚΤΕΛ για να φτάσουν στο σχολείο τους. Θέλουν λοιπόν η πολιτεία να τα υποστηρίζει. Να τα βοηθά να αξιοποιήσουν τις κρυμμένες τους δυνατότητες, τα κρυφά τους χαρίσματα. Ας το κάνουμε. Ας τους δώσουμε προτεραιότητα. Γιατί η ίση μεταχείριση των ανίσων είναι η μεγαλύτερη αδικία.»



Πηγή φωτογραφιών: zarpanews.gr
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης