Θεοδωράκης: Σε λίγο θα φτιάξουν ανδριάντα του Τσίπρα στην Βουλγαρία

Θεοδωράκης: Σε λίγο θα φτιάξουν ανδριάντα του Τσίπρα στην Βουλγαρία

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, επισημαίνει πως το τελευταίο 4μηνο δημιουργήθηκαν στην γειτονική Βουλγαρία 1.500 νέα ΑΦΜ ελληνικών επιχειρήσεων

Θεοδωράκης: Σε λίγο θα φτιάξουν ανδριάντα του Τσίπρα στην Βουλγαρία
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Σταύρος Θεοδωράκης
με νέα του ανάρτηση στο Facebook, επισημαίνοντας πως το τελευταίο 4μηνο δημιουργήθηκαν στην γειτονική Βουλγαρία 1.500 νέα ΑΦΜ ελληνικών επιχειρήσεων. 

Εξηγώντας ότι 12 με 13 Έλληνες αποκτούν βουλγαρικό ΑΦΜ ημερησίως, ο πρόεδρος του Ποταμιού σχολιάζει με καυστικό ύφος πως με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, σε λίγο καιρό ο
Αλέξης Τσίπρας
Κλείσιμο
θα έχει ανδριάντα στην Βουλγαρία.

Διαβάστε παρακάτω όλη την τοποθέτηση που έκανε μέσω της σελίδας του ο Σταύρος Θεοδωράκης:

«Τηλεγράφημα» από την πρεσβεία μας στη Σόφια:

Κάθε μέρα 12 με 13 Έλληνες αποκτούν βουλγαρικό ΑΦΜ! Μέσα σε 4 μήνες δημιουργήθηκαν στην γείτονα 1.500 νέα ΑΦΜ ελληνικών επιχειρήσεων! Το σύνολο πλέον των εταιριών με ελληνική συμμετοχή στη γειτονική χώρα είναι 15.000!Κάποιες εταιρίες είναι εικονικές - δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να αγοραστεί ένα αυτοκίνητο ή ένα ακίνητο - αλλά πολλές είναι επιχειρήσεις μικρομεσαίων - ανθρώπων που διώχθηκαν από την Ελλάδα εξαιτίας της υπερφορολόγησης και των υπερβολικών εισφορών.

Το έχω ξαναπεί, ο Τσίπρας σε λίγο καιρό θα έχει ανδριάντα, κάπου στη Βουλγαρία. Το θέμα είναι αν θα έχει μείνει καμία επιχείρηση στην Ελλάδα.

«Το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2017 χαρακτηρίζεται από φοροκεντρική λιτότητα (...) προβλέπεται για το 2017 οριακή μείωση δαπανών κατά € 78,8 εκατ. και εκτεταμένη αύξηση εσόδων κατά € 2,513 δισ. (...) Τυχόν μειώσεις δαπανών αντί αυξήσεων φόρων θα είχαν πιθανόν μικρότερη άμεση υφεσιακή επίπτωση (…) οι αυξήσεις φόρων αποθαρρύνουν την εργασία και την επιχειρηματικότητα και επομένως θολώνουν τις προοπτικές ανάκαμψης». Και πριν πείτε «τι μας λες», να σας πω ότι όλα αυτά τα εντός εισαγωγικών, είναι από την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης