Μαριέττα Γιαννάκου για την περιπέτεια της υγείας της: Η σκέψη μου ήταν στην κόρη μου

Μαριέττα Γιαννάκου για την περιπέτεια της υγείας της: Η σκέψη μου ήταν στην κόρη μου

«Ήταν μια σοβαρή περιπέτεια αλλά τώρα είμαι καλά»

Μαριέττα Γιαννάκου για την περιπέτεια της υγείας της: Η σκέψη μου ήταν στην κόρη μου
Για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία άνοιξε την καρδιά της για όσα σκεφτόταν, ενώ βρισκόταν στην εντατική.

«Σε όρους επιβίωσης, η σκέψη μου ήταν στην κόρη μου από τη στιγμή που συνήλθα όταν βρισκόμουν ήδη στην εντατική. Και βέβαια, είναι οι αντοχές του οργανισμού, τις οποίες δεν δημιουργεί κανείς μόνος του. Είμαι ευτυχής που τα κατάφερα. Ήταν μια σοβαρή περιπέτεια αλλά τώρα είμαι καλά. Τώρα, αν αναθεώρησα κάτι... Σε όρους καθημερινότητας έπαψα να καπνίζω. Σε όρους γενικότερα ζωής, δεν είχα λόγους να αναθεωρήσω, διότι πάντοτε είχα συγκεκριμένες απόψεις για τα πράγματα και δεν χρειαζόταν η ασθένεια για να με κάνει να αναθεωρήσω. Είχα, ήδη, όχι αναθεωρήσει, αλλά τοποθετηθεί έναντι πολλών ζητημάτων από πολύ νεαρή ηλικία» είπε η πρώην υπουργός και σε ερώτηση αν θεωρεί πως έπρεπε να έχει κόψει το κάπνισμα αρκετά χρόνια πριν, απάντησε: «Το είχα κόψει και το ξανάρχισα ξέρετε. Ναι, παίζει κάποιο ρόλο. Δεν είναι ο βασικός παράγων που δημιουργεί όλα τα προβλήματα, αλλά παίζει κάποιο ρόλο και νομίζω ότι δεν χρειάζεται». 

Η πρώην υπουργός, και επί σειρά ετών βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ
, μεταξύ άλλων, εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει το τιμόνι της χώρας. Εμμέσως πλην σαφώς άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να κάνει εκτίμηση για το χρόνο των εκλογών.
Κλείσιμο
 
Είπε μάλιστα ότι θα έχει και η ίδια ενεργό ρόλο ξανά στην πολιτική και τονίζει πως το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι εφικτό και πως «τα ολίγα που υποσχέθηκε μπορεί να τα κάνει». Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως λειτουργεί με σοβαρή αμφιθυμία, ενώ ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους αντιπολιτευτικούς τόνους, με αφορμή την υπόθεση των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης