ΑΝΕΛ για Μητσοτάκη: Αν διαβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ζητούσε εκλογές

ΑΝΕΛ για Μητσοτάκη: Αν διαβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ζητούσε εκλογές

«Αγνοεί τις πραγματικές διαθέσεις των Ελλήνων πολιτών», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου

ΑΝΕΛ για Μητσοτάκη: Αν διαβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ζητούσε εκλογές
Για επιλεκτική ανάγνωση των δημοσκοπήσεων από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνεργατών του, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
, Μανταλένα Παπαδοπούλου, δηλώνοντας πως «αν διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, δεν θα ζητούσε εκλογές».
 
Πιο αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ:  
«Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις πραγματικές διαθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς έχει πέσει θύμα των τωρινών συμβούλων του, που διαβάζουν επιλεκτικά τις δημοσκοπήσεις.
Κλείσιμο
 
Τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αποτυπώνουν την πολύ μεγάλη δυσπιστία που έχει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού απέναντι στις κάλπικες υποσχέσεις και, κυρίως, την απέραντη καχυποψία για τις πραγματικές προθέσεις και τις κρυφές επιδιώξεις του κ.
Μητσοτάκη
.
 
Το 60,5% των Ελλήνων πολιτών δεν πιστεύει καν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.
 
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν θεωρεί καθόλου αξιόπιστο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και απαντά απόλυτα αρνητικά στο συναφές ερώτημα αν θα τα κατάφερνε καλύτερα μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη. Με άλλα λόγια, τον θεωρεί αναξιόπιστο.
 
Αν ο κ. Μητσοτάκης διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και των φιλικών του εταιρειών, δεν θα ζητούσε εκλογές. Θα απέφευγε να προφέρει ακόμα και την ίδια τη λέξη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης