ΝΔ: Η υπόθεση των αδειών έγινε σκοτεινότερη- ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η ηχώ της διαπλοκής

ΝΔ: Η υπόθεση των αδειών έγινε σκοτεινότερη- ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η ηχώ της διαπλοκής

Πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η διακοπή της διάσκεψης του ΣτΕ για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών

ΝΔ: Η υπόθεση των αδειών έγινε σκοτεινότερη- ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η ηχώ της διαπλοκής
Αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η διακοπή της διάσκεψης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
, με τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο κουμουτσάκο να μιλά για υπόθεση «που από σκοτεινή έγινε σκοτεινότερη» και το κυβερνών κόμμα να απαντά ότι αποτελεί πρόκληση «η σπουδή του κ
.Κουμουτσάκου
να υιοθετήσει πλήρως τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου των καναλαρχών».
Κλείσιμο


Ειδικότερα, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι «κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνεται ότι η υπόθεση αυτή (σ.σ. της αδειοδότησης των καναλιών) έχει καταρρεύσει. Όχι μόνο στη συνείδηση των πολιτών, αλλά και στην πράξη.  Μόνη λύση η πρόταση που εξαρχής υπέβαλε η Νέα Δημοκρατία: Κατάργηση του νόμου Παππά και διεξαγωγή νέου διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».

Απαντώντας η Κουμουνδούρου καταλογίζει στον κ.Κουμουτσάκο «σπουδή να υιοθετήσει πλήρως τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου των καναλαρχών που συνιστά πρόκληση. Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται πως το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη αποτελεί άριστο συνήγορο της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Β’ Αθηνών, κ. Γιώργου Κουμουτσάκου έχει ως εξής:
 
«Μετά τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου υποψήφιων διεκδικητών  τηλεοπτικής άδειας, καθώς και μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η υπόθεση “τηλεοπτικές άδειες” έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη.
Κάθε μέρα που περνά, επιβεβαιώνεται ότι η υπόθεση αυτή έχει καταρρεύσει. Όχι μόνο στη συνείδηση των πολιτών, αλλά και στην πράξη.  
Μόνη λύση η πρόταση που εξαρχής υπέβαλε η Νέα Δημοκρατία: Κατάργηση του νόμου Παππά και διεξαγωγή νέου διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».


Η απάντηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί:

Η σπουδή του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκου, να υιοθετήσει πλήρως τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου των καναλαρχών συνιστά πρόκληση. Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται πως το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη αποτελεί άριστο συνήγορο της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων.

Η προσπάθεια της ΝΔ να προστατέψει τους καναλάρχες από την καταβολή του τιμήματος για τις άδειες και να διατηρήσει το καθεστώς αυθαιρεσίας στο τηλεοπτικό πεδίο, στο οποίο συνέβαλλε στο μέγιστο βαθμό, είναι μάταιη. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται και το καθεστώς αδιαφάνειας και διαπλοκής τελειώνει.

Αυτοί που πλήρωναν με αέρα και η ΝΔ που αποτελεί την ηχώ τους στη Βουλή, αποστομώνονται οριστικά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης