Γεννηματά: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται

Γεννηματά: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται

Η κυρία Γεννηματά τόνισε πως η χώρα χρειάζεται επενδύσεις και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, «όμως, η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την παράδοση του εθνικού πλούτου στο υπερταμείο και στη διαχείριση των δανειστών για έναν αιώνα»

Γεννηματά: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται
Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία μαζί με κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επισκέφθηκαν την ομοσπονδία εργαζόμενων της ΕΥΔΑΠ.

Σε δηλώσεις μετά από συνάντηση τους εκπροσώπους των εργαζομένων, η κυρία Γεννηματά τόνισε πως η χώρα χρειάζεται επενδύσεις και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, «όμως, η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την παράδοση του εθνικού πλούτου στο υπερταμείο και στη διαχείριση των δανειστών για έναν αιώνα».

«Παρέδωσε δε και το νερό, παρά τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει» υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι για άλλη μία φορά εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Κλείσιμο
Καταλήγοντας τόνισε ότι «το νερό είναι βασικό δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται», διαμηνύοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε την διαχείρισή του χωρίς δημόσιο έλεγχο. Υπάρχει το Σύνταγμα και υπάρχει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης