Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης φόρεσε σήμερα γραβάτα στη Βουλή

Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης φόρεσε σήμερα γραβάτα στη Βουλή

«Θεωρώ την Παιδεία πιο σημαντική από το χρέος» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού δικαιλογώντας την ενδυματολογική επιλογή του 

Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης φόρεσε σήμερα γραβάτα στη Βουλή
Με γραβάτα εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της συζήτησης για την Παιδεία. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δικαιολόγησε την ενδυματολογική επιλογή του λέγοντας ότι αρμόζει στο θέμα συζήτησης, καθώς θεωρεί την Παιδεία σημαντικότερη από το χρέος.

Ο κ. Θεοδωράκης άσκησε αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε αυτό τον τομέα, ενώ κατηγόρησε τα στελέχη της  για υποκρισία. Παράλληλα κατήγγειλε ότι περίπου 37.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός παιδικών σταθμών.

Κλείσιμο
Δεν υπάρχουν λεφτά για τους παιδικούς σταθμούς επειδή για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προτεραιότητα έχουν οι υπουργικοί σύμβουλοι, δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης τονίζοντας: “και η κυβέρνηση πανηγυρίζει!”. 

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία, αναφερόμενος στα ιδιωτικά πανεπιστήμια αναφέροντας ότι “η  άρνηση των μη κρατικών πανεπιστημίων δεν είναι Αριστερά. Πρώτη η Χούντα ισχυρίστηκε ότι αυτά θα καταστρέψουν την Παιδεία”. “Η υποκρισία στη Βουλή συνεχίζεται. Πολιτικοί που έχουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, υμνούν μόνο τα δημόσια και πολεμούν τα ιδιωτικά !”, ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του Ποταμιού και συνέχισε κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι είναι “επίτιμος διδάκτορας Ιδιωτικού πανεπιστημίου της Σμύρνης!”.

“Ο παραλογισμός πρέπει να τελειώσει. Μη κρατικά πανεπιστήμια τώρα. Έχετε τα παιδιά σας έξω, ο πρωθυπουργός έχει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο και εσείς επιτίθεστε  στην ιδιωτική εκπαίδευση,  έχετε υποκρισία. Πριν από εσάς οι Χουνταίοι είχαν απαγορεύσει τα ιδιωτικά σχολεία”, επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης.  

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης