Φώφη: Οι σκελετοί είναι σε κοινή θέα - Η απόσυρση Καλογρίτσα δεν κλείνει το θέμα

Φώφη: Οι σκελετοί είναι σε κοινή θέα - Η απόσυρση Καλογρίτσα δεν κλείνει το θέμα

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για ιδιωτικοποιήσεις και τηλεοπτικές άδειες

Φώφη: Οι σκελετοί είναι σε κοινή θέα - Η απόσυρση Καλογρίτσα δεν κλείνει το θέμα
Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τα γεγονότα και αυτοσχεδιάζει, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και επισήμανε ότι η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές. Αλλά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός το βιολί τους, προσέθεσε και απέδωσε σε αυτή τη συμπεριφορά την επιλογή των αντιπερισπασμών και του διχασμού.

Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε να θαφτούν σε βοσκοτόπια είναι σε κοινή θέα. Η απόσυρση Καλογρίτσα δεν κλείνει το θέμα, συνέχισε η κυρία Γεννηματά και περιέγραψε το τρίγωνο της διαπλοκής: κυβέρνηση- Τράπεζα Αττικής- Καλογρίτσας. Αυτουργοί είναι οι υπουργοί Παππάς και Σπίρτζης, αλλά την κύρια ηθική και πολιτική ευθύνη έχει ο κ. Τσίπρας, είναι η ώρα του εισαγγελέα, διεμήνυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Διευρύνοντας το μέτωπο της επίθεσης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εξαπάτησε τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους και για αυτό σπεύδει τώρα να σπάσει τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ. Αποτέλεσμα είναι οι νέες αξιώσεις του ΔΝΤ, επισήμανε. Στο πλαίσιο αυτό, τάχθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων αγαθών, την οποία όπως είπε θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κλείσιμο
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη ΔΕΗ, καθώς τα χρέη των πολιτών έχουν φθάσει τα 3 δις ευρώ. Η ΔΕΗ οδηγείται σε διάλυση και η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα, σημείωσε. Παραδίδεται τον δημόσιο πλούτο στα ξένα συμφέροντα, πρόθυμοι και υποταγμένοι, είπε στους βουλευτές της πλειοψηφίας και έθεσε ένα ερώτημα προσωπικά στον πρωθυπουργό: απεμπολήσατε ή όχι το δικαίωμα των δανειοληπτών να εξαγοράζουν τα δάνειά τους; 

Ο νόμος Κατσέλη ήταν νόμος ΠΑΣΟΚ, προσέθεσε προκειμένου να καταγγείλει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να οικειοποιηθεί το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, για το μεταναστευτικό τόνισε ότι είναι η πολιτική της κυβέρνησης εκείνη που δημιουργεί φαινόμενα όπως τα πρόσφατα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο. Η κυβέρνηση δε μπορεί, τα γεγονότα θα οδηγήσουν πολύ σύντομα σε πολιτικές εξελίξεις, προέβλεψε.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης