Λεβέντης: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα εκτελούσε τον Τσίπρα

Λεβέντης: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα εκτελούσε τον Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι εξαπάτησε το λαό, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου πέρσι και κατόπιν τον Ιούλιο τα υπέγραψε όλα

Λεβέντης: Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα εκτελούσε τον Τσίπρα
«Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα εκτελούσε τον Τσίπρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
εκτοξεύοντας τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού για την επικρατούσα, αδιέξοδη, κατάσταση στη χώρα.

Μιλώντας για τα λάθη προηγούμενων ηγετών εξαιτίας των οποίων βρισκόμαστε στο σήμερα, ο κ.
Λεβέντης
Κλείσιμο
εξέφρασε την άποψη ότι «ό,τι τραβάει η κυβέρνηση το τραβάει γιατί έξι χρόνια είμαστε αναξιόπιστοι. Υποσχόμασταν μεταρρυθμίσεις που δεν τηρούσαμε, όλα ήταν απατεωνιές για να πάρουν τη δόση. Και ο Τσίπρας
λέει πολλά ψέμματα και αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα τον εκτελούσε». 

Κληθείς να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με αυτή τη φράση ο κ. Λεβέντης εξήγησε ότι «τα διαδοχικά ψέμματα έφεραν τους ξένους σε δίλημμα. Ή να μας πετάξουν έξω ή να βάλουν σκληρούς όρους, ένας από τους οποίους είναι το Υπερταμείο». «Πια όποιος δεν συμμορφώνεται με την Ευρώπη, κινδυνεύουμε να χάσουμε τη χώρα» συνέχισε και τόνισε: 

«Ο Τσίπρας δεν έχει άλλη λύση ή να πάει σε grexit ή να τα υπογράφει όλα». « Η μεν Δεξιά παράταξη κάνει μονίμως απατεωνιές με τον να κοροιδεύει τον κόσμο, να υπηρετεί το κεφάλαιο και να βασανίζει τους απλούς, δυστυχισμένους ανθρώπους. Ο δε Τσίπρας ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τον Γενάρη και τον Ιούλιο τα υπέγραψε όλα.  Κι αν μετρήσουμε αυτή την απάτη, είναι μεγαλύτερη από τις απάτες της Δεξιάς. Γι' αυτό αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα τον εκτελούσε». 

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πολλά βαρίδια που δεν πιστεύουν στην πορεία της Ευρώπης, αλλά αναγκάζονται να ψηφίζουν θετικά τα μέτρα για να μην πέσει η κυβέρνηση. 

Επανέλαβε την άρνησή του να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των επικεφαλής των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι: 

«Έχει κάνει έναν άξονα η Νέα Δημοκρατία με τον Σταύρο και με τη Φώφη, έχουν κάνει άξονα ανατροπής της κυβέρνησης και προσπαθούν να απογυμνώσουν τον κεντρώο χώρο και να αφήσουν εμένα εκτός Βουλής. Είμαι ο μόνος που αντιστέκομαι να υπάρχει κέντρο και να υπάρχει μέσα στη Βουλή, του αντιστέκομαι».

Σημειώνεται ότι τη δήλωση περί «πολιτικής εκτέλεσης» του κΤσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων την έκανε αρχικά την προηγούμενη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε για να παρευρεθεί σε συνέδριο Ελλήνων ομογενών, στο Concordia Summit 2016. Εκτός από την επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στην ίδια συγκέντρωση, τόνισε ότι για να ορθοποδήσει η Ελλάδα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για μια δεκαετία.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης