ΠΑΣΟΚ για ΕΡΤ: Κάποιοι ξέχασαν ότι έχει παρέλθει η εποχή της ΥΕΝΕΔ

ΠΑΣΟΚ για ΕΡΤ: Κάποιοι ξέχασαν ότι έχει παρέλθει η εποχή της ΥΕΝΕΔ

Η δημόσια τηλεόραση μεταδίδει ολόκληρη την ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και κόβει τη Φώφη Γεννηματά λέει το κόμμα

ΠΑΣΟΚ για ΕΡΤ: Κάποιοι ξέχασαν ότι έχει παρέλθει η εποχή της ΥΕΝΕΔ
Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την ΕΡΤ, με αφορμή τη διακοπή της μετάδοσης της ομιλίας της κ.Φώφης Γεννηματά
στη ΔΕΘ, από το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Το ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλει νωρίτερα το γεγονός και η
ΕΡΤ απάντησε με ανακοίνωσή της ότι θεωρεί την κατηγορία άδικη. Το ΠΑΣΟΚ επανήλθε πριν από λίγο με νέα ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι η δημόσια τηλεόραση μεταδίδει ολόκληρη την ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και κόβει τη Φώφη Γεννηματά, ενώ σημειώνει πως φαίνεται ότι κάποιοι ξέχασαν ότι έχει παρέλθει η εποχή της ΥΕΝΕΔ.

Κλείσιμο
Εδικότερα, στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
«Η Δημόσια Τηλεόραση της δήθεν αριστερής διακυβέρνησης μεταδίδει ολόκληρη την ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και κόβει τη Φώφη Γεννηματά. Είναι και αυτό μια νέα αντίληψη,  νέα ήθη.
Η διοίκηση της ΕΡΤ μα και η ίδια η κυβέρνηση οφείλουν να απαντήσουν: Πότε κόπηκε στον αέρα ομιλία πολιτικού αρχηγού στη ΔΕΘ; Πόσο χρόνο δικαιούται η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Eπικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης; Μόνο 22 λεπτά που η ίδια αναγνωρίζει;

Θυμίζουμε, για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις ότι το Σάββατο διέλυσαν το πρόγραμμα τους επί 3 ώρες (!) περιμένοντας τον κ. Τσίπρα και μεταδίδοντας ολόκληρη τη μακρά ομιλία του. Προφανώς κατόπιν εντολής  των γνωστών για τα «δημοκρατικές» συμπεριφορές, επιτελών του Μαξίμου. Φαίνεται ότι κάποιοι ξέχασαν ότι έχει παρέλθει η  εποχή της ΥΕΝΕΔ. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ για τη «φιλοξενία» της».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΕΡΤ που κατέληγε ότι η κατηγορία είναι άδικη, και ανέφερε:

«- Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου: Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει εγγράφως την ΕΡΤ ότι η κυρία Γεννηματά θα μιλήσει στο Βελλίδειο τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

- Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου: Με νέο σημείωμα, η ΕΡΤ ενημερώνεται εγγράφως ότι η ομιλία της κυρίας Γεννηματά θα αρχίσει στις 19.30.

Παρά τον συμφωνημένο προγραμματισμό, η χθεσινή ομιλία της κυρίας Γεννηματά άρχισε στις 20.35. Η ΕΡΤ τη μετέδωσε μέχρι και τις 20.57, οπότε και έπρεπε να διακόψει για τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Απόδειξη ότι στις προθέσεις της ΕΡΤ δεν ήταν η περιορισμένη μετάδοση της ομιλίας της κυρίας Γεννηματά, αποτελεί το γεγονός ότι στα δελτία ειδήσεων της ίδιας ημέρας, όσο και της επομένης, μεταδόθηκαν εκτενή ρεπορτάζ. Η ΕΡΤ κάλυψε επίσης, όλες τις δραστηριότητες της κυρίας Γεννηματά στη ΔΕΘ και προσέφερε εικόνα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια.

Η ΕΡΤ θεωρεί άδικη την κατηγορία του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και είναι πάντα ανοιχτή για να φιλοξενήσει τον οποιοδήποτε πολιτικό αρχηγό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης