Θεοδωράκης: «Αστεία και αντιδημοκρατική» η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Θεοδωράκης: «Αστεία και αντιδημοκρατική» η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Αναφέρθηκε στο θέμα της τραγωδίας της Αίγινας, τονίζοντας ότι η ευθύνη είναι της κυβέρνησης και των αρχών

Θεοδωράκης: «Αστεία και αντιδημοκρατική» η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και την τραγωδία στην Αίγινα εξαπέλυσε την Πέμπτη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υπογραμμίζοντας πως «η χώρα εισέρχεται σε απολυταρχική περίοδο», ενώ έκανε λόγο για αστεία και αντιδημοκρατική διαδικασία. 

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, «από μια κακή περίοδο στο τηλεοπτικό πεδίο πάμε σε απολυταρχική περίοδο με έναν υπουργό υπέρτατο άρχοντα, πάμε από διαπλοκή σε διαπλοκή, από εργολάβους σε εργολάβους, πάμε σε ένα καθεστώς που θα εξυπηρετεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Κλείσιμο
«Ο τρόπος της κυβέρνησης για την αδειοδότηση είναι εις βάρος της δημοκρατίας, είναι αστεία διαδικασία ρεζιλεύει το πολίτευμα», πρόσθεσε. 

Την ίδια ώρα, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Κατρούγκαλος για τον οποίο είπε πως «δεν μπορεί να λέει τόσα ψέματα». Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπενθύμισε ότι ο υπουργός Εργασίας έλεγε ότι είναι ντροπή τα 700 ευρώ και τώρα στην κυβέρνηση λένε ότι είναι επιτυχία οι συντάξεις των 300 και των 400 ευρώ.

«Είναι δεδομένο ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης στοίχισε στη χώρα δεκάδες δισ. Διαφωνία υπάρχει για το τελικό ποσό: είναι 40 δισ. ευρώ; 60; 80; ή 100; στο ότι χρεωθήκαμε συμφωνούν όλοι», ανέφερε.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε ακόμη στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «απάτη» και όπως εξήγησε, «αυτή η συνέχιση, να λες ψέματα στον λαό για πράγματα που πότε δεν θα τους προσφέρεις δημιουργεί μια τεράστια απογοήτευση και σπρώχνει τον κόσμο στον καναπέ και στην απολυτή αποχή».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα της τραγωδίας της Αίγινας, τονίζοντας ότι η ευθύνη είναι της κυβέρνησης και των αρχών.

«Εμείς ζητήσαμε άρση απορρήτου. Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου για την υπόθεση και η ευθύνη είναι της κυβέρνησης και των αρχών. Πώς εξαφανίστηκε τόσες ώρες ένας άνθρωπος;», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης