ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε τίποτα για την ανοχή του Τσίπρα στην ανομία

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε τίποτα για την ανοχή του Τσίπρα στην ανομία

«Καιρός να κατανοήσει και ο κ. Τσίπρας την πραγματικότητα που έφεραν τα ψέματα, οι αυταπάτες, οι ιδεοληψίες και οι ανερμάτιστες πολιτικές του», αναφέρεται στην ανακοίνωση

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε τίποτα για την ανοχή του Τσίπρα στην ανομία
Να κατανοήσει ο Αλέξης Τσίπρας την πραγματικότητα που διαμόρφωσαν τα ψέματα και οι πολιτικές του, καλεί σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία
, απαντώντας στον
ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως σημειώνεται στο κείμενο, δεν σχολίασε τίποτα για την αθέτηση των προγραμμάτων και την ανοχή του Τσίπρα στην ανομία.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: 
«Η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε σήμερα 7 + 1 προκλήσεις για τον κ. Τσίπρα, ενόψει της Δ.Ε.Θ. και της προετοιμασίας του για την επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος, τον τόπο των ψευδών και των κάλπικων υποσχέσεών του. 
 
Για όλα αυτά – για την αθέτηση των δήθεν προγραμμάτων του, τις μειώσεις συντάξεων, το κόψιμο του ΕΚΑΣ, το φούσκωμα του ΕΝΦΙΑ, τις δραματικές καταστάσεις στο χώρο της Υγείας, την υποβάθμιση της Παιδείας, την ανοχή στην ανομία, την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα – ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε κουβέντα να πει. Τον κατανοούμε απόλυτα. 
 
Καιρός να κατανοήσει και ο κ. Τσίπρας την πραγματικότητα που έφεραν τα ψέματα, οι αυταπάτες, οι ιδεοληψίες και οι ανερμάτιστες πολιτικές του». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης