ΝΔ: Το κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα εξαντλείται στα non papers

ΝΔ: Το κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα εξαντλείται στα non papers

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δυο τρεις αράδες στα προπαγανδιστικά non papers του Μαξίμου, με στόχο τον εμπαιγμό των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, αναφέρει η ΝΔ

ΝΔ: Το κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα εξαντλείται στα non papers
Για ανεπάρκεια του πρωθυπουργού στη διαπραγμάτευση σε ότι αφορά τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων κάνει λόγω σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ
Χρήστου Μαντά ότι το κόψιμο του ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους ήταν για την Κυβέρνηση «ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση».

Μάλιστα, το Γραφείο Τύπου της
ΝΔ
Κλείσιμο
επισημαίνει ότι πλέον αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δυο τρεις αράδες στα προπαγανδιστικά non papers του Μαξίμου.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Μαντάς, σε μια κρίση ειλικρίνειας, δήλωσε σήμερα, στην τηλεόραση του "ΣΚΑΪ", ότι το κόψιμο του ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους ήταν για την Κυβέρνηση "ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση"!

Παραδέχτηκε, δηλαδή, αυτό που η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζουν, εδώ και πολύ καιρό, ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε καμία διαπραγμάτευση για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων θέτοντας με την ανεπάρκεια του στο περιθώριο χιλιάδες μικροσυνταξιούχους που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται με βίαιο τρόπο.

Αποδεικνύεται, πλέον, ξεκάθαρα ότι το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δυο τρεις αράδες στα προπαγανδιστικά non papers του Μαξίμου, με στόχο τον εμπαιγμό των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης