Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας ο Κυριάκος: Χρέος της Πολιτείας να σταθεί δίπλα τους

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας ο Κυριάκος: Χρέος της Πολιτείας να σταθεί δίπλα τους

Ευχαρίστησε τους πυροσβέστες και ζήτησε από όλους να επισκέπτονται τη Λίμνη για να μην χάσουν εισοδήματα από τον τουρισμό οι κάτοικοι της περιοχής

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας ο Κυριάκος: Χρέος της Πολιτείας να σταθεί δίπλα τους
Τις ευχαριστίες του στους άνδρες και τις γυναίκες των δυνάμεων Πυρόσβεσης, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας, «για τον αγώνα που έδωσαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να περιορίσουν την πολύ μεγάλη φωτιά» στη βόρεια Εύβοια, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις πληγείσες περιοχές.

Έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίξουμε τη βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές δήλωσε από τη Μονή Γαλατάκη ο πρόεδρος της ΝΔ.
Κλείσιμο
   
Χρέος της Πολιτείας, τόνισε, είναι να σταθεί δίπλα στους πληγέντες, και ιδιαίτερα στους παραγωγούς ρητίνης που είδαν το εισόδημά τους να καταστρέφεται. Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ώστε αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος να επανέλθει πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.







Παράλληλα, σημείωσε ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την περιοχή, με το να την επισκεπτόμαστε, και να μη δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να απολέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό.

Τώρα, κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ, ξεκινά το δύσκολο και χρονοβόρο έργο της αποκατάστασης.





Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:
 
«Δυστυχώς, εδώ στην Εύβοια, έχει συντελεστεί μια πολύ μεγάλη οικολογική, αλλά και οικονομική καταστροφή. 
 
Θέλω, καταρχάς, να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, τα στελέχη της Περιφέρειας, των Δασικών Υπηρεσιών, για τον αγώνα τον οποίο έδωσαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να περιορίσουν αυτήν την πολύ μεγάλη φωτιά.
 
Χρέος της Πολιτείας είναι να σταθεί δίπλα στους πληγέντες, στους παραγωγούς ρητίνης, οι οποίοι είδαν το εισόδημά τους να καταστρέφεται. Και, βέβαια, η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει, έτσι ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής και αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος, με τη βοήθεια του πανδαμάτορα χρόνου, να ξαναγεννηθεί η περιοχή και να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση. 
 
Ευτυχώς, η πολύ όμορφη κωμόπολη της Λίμνης διεσώθη. Και όλοι έχουμε υποχρέωση, με τον τρόπο μας, να στηρίξουμε αυτήν την περιοχή. Να την επισκεπτόμαστε και να μην αφήσουμε τους ανθρώπους εδώ να απωλέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό. 
 
Για άλλη μια φορά, όλες μου τις ευχαριστίες σε όλους όσοι αγωνίστηκαν, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, να περιορίσουν αυτήν την πολύ μεγάλη φωτιά. 
 
Το δύσκολο έργο της αποκατάστασης, το χρονοβόρο έργο της αποκατάστασης, ξεκινάει τώρα με τη βοήθεια όλων». 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης